Αχαϊα

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης του 88χρονου – Είχε πέσει θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού, μέσα στο σπίτι του

Ακούστε το άρθρο

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διά θλώντος οργάνου προκληθείσες – ενεργητική πλήξη.

Αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στον 88χρονο, ο οποίος είχε πέσει θύμα θρασύτατης ληστείας μέσα στο σπίτι του στο Μιντιλόγλι.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, φαίνεται καθαρά, από το ιατροδικαστικό πόρισμα – το οποίο περίμενε και η αστυνομία για να προχωρήσει στη σύνταξη του φακέλου της υπόθεσης – “έσβησε” από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε από τους ληστές. Από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας, πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστεία μετά φόνου. 

Δυστυχώς, ο 88χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πέρασε στα χέρια των ληστών έναν πραγματικό εφιάλτη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Οι δύο ληστές, όπως έγραψε το tempo24, εισέβαλαν σε σπίτι, το οποίο βρίσκεται πάνω από το Palatino μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου και τον ξυλοκόπησαν άργια, χωρίς έλεος για λίγα μόλις ευρώ.

Οι δύο δράστες της ληστείας μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε ο παθών για τις ανάγκες του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γιος του, ακινητοποίησαν τον πατέρα του σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα στο κεφάλι και τα χέρια μέχρι να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες και εντοπίστηκε το επόμενο πρωί από την οικιακή βοηθό.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα