Αχαϊα

Πάτρα: Εφιάλτης για 37χρονη – Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Ακούστε το άρθρο

«Εάν δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας, τώρα δεν θα υπήρχα», δήλωσε σοκαρισμένη στο tempo24.news, από το δωμάτιο του Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας, η 37χρονη Πατρινή Δώρα Αντωνοπούλου.

Η γυναίκα έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη που σημειώθηκε στις 7.05 χθες το πρωί, στο ύψος της αερογέφυρας της Καλλιθέας, Πατρών.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ενώ οδηγούσε με προορισμό την εργασία της, είδε να εισέρχεται στο ρεύμα κυκλοφορίας της ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, κατά πληροφορίες σταμάτησε, λίγα μέτρα μετά τη σύγκρουση και συνέχισε την πορεία του, χωρίς να προστρέξει στο σημείο για βοήθεια.

«Δεν είχα οπτική επαφή, ήταν σκοτάδι, δεν πρόλαβα να δω τον τύπο  του αυτοκινήτου. Το μόνο που πληροφορήθηκα είναι πως ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, όταν είδε την πόρτα του οδηγού να ανοίγει, εξαφανίστηκε», θυμάται η 37χρονη

Η 37χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο της με τη βοήθεια κατοίκου της περιοχής, που άκουσε το θόρυβο της σύγκρουσης και βγήκε από το  σπίτι του για να δει τι είχε συμβεί.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών, οι οποίοι έχουν  λάβει υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, το οποίο και εξετάζουν για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Η 37χρονη κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την Τροχαία.

Όλη η επικαιρότητα