Αχαϊα

Πάτρα-πιστολιές στον κόμβο Κουρτέση: Συνελήφθη ο συνεργός του φερόμενου ως δολοφόνου

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ένας από τους εμπλεκόμενους στην δολοφονία του 27χρονου Μάριο Μετάι χθες το απόγευμα στον κόμβο Κουρτέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται γιοα άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες προέτρεψε τον δράστη της δολοφονίας να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων (μεταξύ των οποίων και το θύμα) που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ

Η Αστυνομία της Πάτρας έχει ήδη καταλήξει στο πως έγινε το αιματηρό συμβάν με τους πυροβολισμούς στον κόμβο Κουρτέση, μέσα από τις καταθέσεις όσων έχουν προσαχθεί και ανακριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο περιστατικό εμπλέκονται τρία οχήματα. Το Ford του θύματος, το smart του δράστη και ένα δίκυκλο του αδελφού του θύματος. Συνολικά και στα τρία επέβαιναν 6 άτομα. Ο τσακωμός είχε ξεκινήξσει νωρίτερα από σημείο στο Ζαβλάνι. Αφορμή το ότι είχε χτυπηθεί σε παλαιότερο καβγά ο αδελφός του θύματος.

Κάποια στιγμή ξεκίνησε κυνηγητό με τα οχήματα. Στον κόμβο Κουρτέση το Ford καταφέρει και “κλείνει” το Smart. Το θύμα βγαίνει από το όχημα, βγαίνουν και οι υπόλοιποι και σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες που βλέπουν το συμβάν και έχουν μιλήσει με τους αστυνομικούς, πέφτουν και μπουνιές. Κάποια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί. Συνολικά 5. Ο δράστης πυροβολεί το θύμα στο κεφάλι, ύστερα από παρότρυνση του φίλου του και ο 27χρονος σωριάζεται στο έδαφος. Ο αδελφός του κυνηγά τον δράστη, ο οποίος όμως καταφέρνει και διαφεύγει μαζί με τον συνεπιβάτη στο smart.

Στο σημείο εκτός από τους κάλυκες βρέθηκαν και δύο κατσαβίδια με αίμα. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και τους έξι συμμετέχοντες.  Θα πρέπει να τονιστεί πως οι τρεις εξ αυτών δεν είχαν καμία συμμετοχή στο επεισόδιο.

Ο νεκρός Μάριο Μετάι 27 ετών

Όλη η επικαιρότητα