Αχαϊα

Πάτρα: Στοχοποιούσε άτομα μέσω Facebook – Απειλούσε ακόμα και με ένοπλες επιθέσεις

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα μετά την αποκάλυψη απειλών μέσω του Facebook.

Ο φερόμενος ως δράστης απειλούσε συγκεκριμένα άτομα μέσω αναρτήσεων στο προφίλ που διατηρούσε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, πληροφορίες του tempo24.news από την Πάτρα αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος δεν αρκούνταν μόνο στις ήπιες οχλήσεις. Οι απειλές του έφθαναν μέχρι και σε ενέργειες ένοπλης επίθεσης. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως για την σοβαρή αυτή υπόθεση διενήργησε έρευνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας εντόπισαν τα ίχνη του φερόμενου ως δράση και σχημάτισαν δικογραφία, η οποία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη συνέχεια ο άνδρας εντοπίστηκε στην Πάτρα, βάσει των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί και ύστερα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει παραδεχθεί ότι αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης του προφίλ και ο συντάκτης των συγκεκριμένων αναρτήσεων που στοχοποιούσαν άτομα τα οποία απειλούνταν για την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και με ένοπλη επίθεση σε βάρος τους, άγνωστο για ποιους λόγους…

Πηγή: tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα