Αχαϊα

Πάτρα: Την Τετάρτη η συνέχεια της δίκης του δολοφονηθέντος 22χρονου Αμερικανού στη Ζάκυνθο

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, τον Ιούλιο του 2017 στο Λαγανά Ζακύνθου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 9 συνολικά άτομα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για την έκβαση της υπόθεσης δείχνει η ηγεσία της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo 24, στην Πάτρα βρέθηκε προ ημερών ο επικεφαλής του FBI στην Ελλάδα και παρακολουθεί διακριτικά τα όσα διαδραματίζονται στην δίκη των κατηγορουμένων για τον φόνο του 22χρονου αμερικανού, ενημερώνοντας την Πρεσβεία.

Αλλωστε η πρεσβεία των ΗΠΑ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στην οικογένεια Χέντερσον και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενίσχυσε οικονομικά την παρουσία της στην Πάτρα, προκειμένου να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα τα μέλη της να πραγματοποιήσουν ένα τόσο κοστοβόρο ταξίδι και να παραμείνουν επί ημέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

720_532434_6bf804c882-a9639509fda51f51.jpg

Ηθελαν ωστόσο να βρεθούν στο Δικαστήριο περιμένοντας την ετυμηγορία του, ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να καταδικαστούν όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία του παιδιού τους! 

Ενα νέος, πού όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας του, είχε όνειρο να δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων και βρέθηκε στη Ζάκυνθο, ώστε μαζί με τους φίλους του να φωτογραφηθούν σε σημεία του νησιού με τα ρούχα που είχε σχεδιάσει ο Μπακάρι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, newsit.gr, tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα