Αχαϊα

Πάτρα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την “εισβολή” αστυνομικών σε γαμήλιο γλέντι

Ακούστε το άρθρο

Το γαμήλιο γλέντι… σχόλασε νωρίς στα Ροΐτικα αφού η αστυνομία “εισέβαλλε” και το διέκοψε!

Δύο περιπολικά και οκτώ αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο και αφού βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα και «σφράγισαν» το κέντρο για μία εβδομάδα, προσήγαγαν και τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα και τα άτομα που χόρευαν στο γλέντι, μαζί με τους δύο που έπιναν στο μπαρ.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία οι αστυνομικοί βρέθηκαν… απρόσκλητοι σε γαμήλιο γλέντι με μοναδικό σκοπό να το διακόψουν! Τι κι αν η νύφη και ο γαμπρός προσπάθησαν να εξηγήσουν, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν σαφείς οδηγίες. Απαγορεύονται οι όρθιοι στα καταστήματα!

Στο κέντρο εκδηλώσεων στα Ροΐτικα υπήρχαν 35 καλεσμένοι. Την στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί χόρευαν τρία άτομα και δύο ήταν όρθια στο μπαρ.

Από χθες όμως απαγορεύονται οι όρθιοι στα μαγαζιά και η Αστυνομία προχώρησε σε βεβαιώσεις παραβάσεων.

Δύο περιπολικά και οκτώ αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο και αφού βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα και «σφράγισαν» το κέντρο για μία εβδομάδα, προσήγαγαν και τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα και τα άτομα που χόρευαν μαζί με τους δύο που έπιναν στο μπαρ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νιόπαντρο ζευγάρι είχε έρθει από την Αμερική στην Πάτρα για να κάνει τον γάμο του πιο παραδοσιακά, αλλά δυστυχώς για τους ίδιους η βραδιά τους χάλασε.

Πηγή: pelop.gr

Όλη η επικαιρότητα