ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου: Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Γιάννη Χριστακόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Γιάννη Χριστακόπουλου ανακοίνωσε ο Πέλοπας Πύργου στην προσπάθεια του να ενισχυθεί ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας του στην Α1.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός τελευταία, αγωνιζόταν στον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου ενώ στο παρελθόν, έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα των ΑΕΚ Πύργου, Ηλειακού Βαρθολομιού, Ατρόμητου Βαρβάσαινας, Ολυμπιακού Ζαχάρως, Κεραυνού Χειμαδιού και Ολυμπιάδας Γουμέρου.

H ανακοίνωση

«Παίκτης του Πέλοπα Πύργου από σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί θεωρείται ο μεσοαμυντικός Γιάννης Χριστακόπουλος. Ο Πέλοπας Πύργου με την προσθήκη του έμπειρου ποδοσφαιριστή ενισχύεται σημαντικά στον χώρο της άμυνας και του κέντρου με έναν ποδοσφαιριστή που χει πολλές παραστάσεις από τα ηλειακά γήπεδα. Ολυμπιάδα Γουμέρου, Δάφνη Ανδραβίδας, Ηλειακός Βαρθολομιού και Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου είναι μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν.
Ο Πέλοπας Πύργου καλωσορίζει στις τάξεις του τον Γιάννη Χριστακόπουλο και του εύχεται καλή σεζόν».

Από εκεί και πέρα, οι μελανόλευκοι του Πύργου θα δώσουν νέο τεστ σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανηλειακό εκτός έδρας, ενώ την περασμένη Τετάρτη στη Βαρβάσαινα, η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας του τοπικού Ατρόμητου με σκορ 5-2.

Όλη η επικαιρότητα