Lifestyle Smile

Πέτρος Φιλιππίδης: «Με την Παπαχαραλάμπους τα είχαμε – Συνουσιαστήκαμε για πρώτη φορά…»

Ακούστε το άρθρο

«Τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της» απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης στις κατηγορίες της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία δημόσια κατήγγειλε πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της.

Ο πρωταγωνιστής -στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού- επιχειρεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η ίδια έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε για τη σχέση του με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:
«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα