Πολιτική

Πέτσας σε Κακλαμάνη για βοσκό Ιμίων: Αποτίουμε φόρο τιμής, δεν θα επιβαρυνθούν οι κληρονόμοι του ούτε ο δήμος Καλύμνου

Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στον Νικήτα Κακλαμάνη που είπε το πρωί της Πέμπτης (29/7) πως το Ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε πίσω επίδομα που ελάμβανε ο βοσκός των Ιμίων για βενζίνη στη βάρκα του έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

«Αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε μια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Φυσικά, κανένας λόγος για σχολιασμό από μέρους μας της αποφάσεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα επανεξεταστεί η νομική βάση που παρουσίασε ο δήμος Καλύμνου, προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός νομικός χειρισμός και φυσικά, εμείς θα αποτίουμε τιμή σε τέτοιους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει επιβάρυνση στους κληρονόμους του ή στον δήμο, γι’αυτή την ενέργεια» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε την «ικανοποίηση του Σώματος» για τον τρόπο χειρισμού της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου να χαρακτηρίσει αχρεωστήτως καταβληθέν το επίδομα που δινόταν από τον δήμο Καλύμνου στον βοσκό των Ιμίων για τη βενζίνη της βάρκας του.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα