Αθλητισμός Ηλεία

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Προσφορά αγάπης στους Ηλείους με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη! (pics-vid)

Αποστολή αλληλεγγύης στους πυροπαθείς της Ηλείας
Ακούστε το άρθρο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά,  δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και βρίσκεται κοντά στους πυροπαθείς.  Μετά την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες στο Μαντούδι της Εύβοιας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός  χθες έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια  και στους πυροπαθείς της Ηλείας, και κυρίως αγαθα πρωτης ανάγκης.

Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να απαλύνουν τον πόνο τον ανθρώπων που βίωσαν τραγικές στιγμές.  Το κονβόι περιλαμβάνει νερά, χυμούς, γάλατα και μπισκότα και μοιράστηκαν, αρχικά στο Πελόπιο (Ελαιοτριβείο κ. Σταθόπουλου, καθώς και στο Λάλα του Δήμου Αρχαίας. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο  πρόεδρος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος  αναφέρθηκε στην προσφορά των «ερυθρόλευκων», η οποία έγινε με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, συμμετείχε επίσης ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με καταγωγή από τη Ζαχάρω , Νίκος Βαμβακούλας, και προσωπικό της ΠΑΕ, που βοήθησε στην αποστολή.  Την αποστολή υποδέχτηκαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλαδας, ο Αντιπεριφερειάρχης, Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημ. Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Κ. Άρης  Κουλούρης, με τη συζυγό του κα Βικυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη (Ειδ. Συμβ. της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής), ο Ενωσιακός Προπονητης και πρώην Αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, και πολλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλοι του Ολυμπιακού.

Άπαντες ευχαρίστησαν τον πρό- εδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγ. Μαρινάκη για την άμεση ανταπό- κριση του για βοήθεια και προ- σφορά

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (Πρόεδρος του «Γ.Καραϊσκάκης»)

 

«Υποχρέωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σταθεί δίπλα στους πυρόπληκτους»

«Από τη στιγμή που έδωσε εντολή ο πρόεδρός μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, σχηματίστηκε το κονβόι που περιλαμβάνει νερά, χυμούς, γάλατα και μπισκότα και ήρθαμε σήμερα(χθες) εδώ,  να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους και να ανυψώσουμε το ηθικό τους! Να ξέρεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος μας, σε ότι μας χρειαστείτε, θα είναι δίπλα σας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Ολυμπισμού – Εθελοντισμού)  

«Συγκινητική προσπάθεια παράδειγμα προς μίμηση»

«Είμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι για αυτή την πολύ σημαντική κίνηση, της ΠΑΕ Ολυμπιακός , που είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν τη μεγάλη προσροφά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και από τον πρόεδρο που πάντα δείχνει την ευαισθησία του. Τον ευχαριστούμε ολόψυχα, είναι παράδειγμα προς μίμηση η ενέργεια του προέδρου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός που πάντα βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη σε ιδιαίτερες στιγμές καταστροφών, όπως αυτές που ζούμε τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία».

ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας)

«Η ανταπόκριση ήταν άμεση…»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το φιλανθρωπικό της έργο, και κυρίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού  για την άμεση ανταπόκριση, που δείχνει την ευαισθησία του για βοήθεια και προσφορά στου πυρόπληκτους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει απλόχερα την αλληλεγγύη, της οποία βέβαια, είναι αρωγός και η ΕΠΣ Ηλείας. Ευχαριστώ επίσης και τον κ. Σταθόπουλο που μας παραχώρησε το χώρο για την τοποθέτηση των προϊόντων, ώστε να μοιραστούν στους πυρόπληκτους».

Το  κονβόι του Ολυμπιακού με επικεφαλής το πούλμαν της  Α΄ ομαδας φτάνει στο Πελόπιο
Στην αποστολή ήταν και παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού με καταγωγή από τη Ζαχάρω, Νίκος Βαμβακούλας

Όλη η επικαιρότητα