Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Ακούστε το άρθρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΟΠΑΠ ΑΕ προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/09) στην παρουσίαση της επέκτασης της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021/22, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα VIP του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με κεντρικό μότο την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, μετά από ενάμισι χρόνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι κ.κ. Γιάν Κάρας (διευθύνων σύμβουλος ΟΠΑΠ) και Γιάννης Ρόκκας (διευθυντής marketing, επικοινωνίας και χορηγιών του ΟΠΑΠ), μίλησαν για τη σημασία που έχει για τον Οργανισμό η ανανέωση της συνεργασίας της με ένα απ’ τα μεγαλύτερα ελληνικά brands, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε:

«Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό ταιριάζει γιατί είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι οργανισμοί και προσφέρουν πάρα πολύ και οι δύο στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο έχει πληγωθεί τα τελευταία δύο χρόνια από την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας.

Ουσιαστικά ό,τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους. Όλοι μας χαιρόμαστε που πλέον έχουμε διαφορετικές συνθήκες στο γήπεδο. Τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθάνε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ό,τι όμορφο υπάρχει γύρω μας και έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα».

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε πρώτος ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Διούδης, ο οποίος τόνισε απ’ την πλευρά του: «Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη σεζόν που επιδιώκουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι μαζί».

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Καρλίτος Λόπεθ τόσο για την επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή (03/10).

«Είναι μια σημαντική συνεργασία με ένας μεγάλο χορηγός και ευχή που είναι κοντά μας, μακάρι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο» τόνισε αρχικά ο Αλεξανδρόπουλος και πρόσθεσε για το clasico της Κυριακής:

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Ελλάδας. Παρότι είμαι μικρός στην ηλικία, ξέρω τι σημάνει να παίζεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, το 120% των δυνάμεων μας».

Τέλος, ο σούπερ φορμαρισμένος Καρλίτος Λόπεθ είπε απ’ την πλευρά του: «Γνωρίζω ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί τη σημαντικότερη εταιρεία στην Ελλάδα και για εμάς αποτελεί υπερηφάνεια να συνεχίζουμε μαζί του.

Το χθεσινό ματς πέρασε ετοιμαζόμαστε για το επόμενο πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας. Για το γεγονός πως είναι το αιώνιο ντέρμπι Πρόκειται για ένα ντέρμπι αλλά και πάλι οι πόντοι της νίκης είναι τρεις. Βέβαια τα κίνητρα για τη νίκη είναι πολύ μεγάλα».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Όλη η επικαιρότητα