Ελλάδα

Παλαμάς Καρδίτσας: Ομολόγησε η διοικητική υπάλληλος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

«Έκανα λάθος και ζητώ την επιείκεια σας για την τιμωρία μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Η διοικητική υπάλληλος πήγε να καταθέσει, συνοδευόμενηαπό τον σύζυγό της.
Ακούστε το άρθρο

Στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια στη Λάρισα κατέθεσε η διοικητική υπάλληλος, που συνελήφθη για «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εργαζόμενη και σύζυγος αστυνομικού ομολόγησε την πράξη της και υποστήριξε ότι δεν είχε συνεργό.

«Έκανα λάθος και ζητώ την επιείκεια σας για την τιμωρία μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Η διοικητική υπάλληλος πήγε να καταθέσει, συνοδευόμενηαπό τον σύζυγό της.

Νωρίτερα, σήμερα, Δευτέρα (06.09.2021), ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, όπου υπάγεται το Κέντρο Υγείας Παλαμά, βρέθηκε στις εισαγγελικές αρχές και κατέθεσε τον φάκελο της υπόθεσης.

«Με εντολή του υπουργού Υγείας κατέθεσα πλήρη φάκελο στην αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας για τη γνωστή υπόθεση των εμβολιασμών του Κέντρου Υγείας Παλαμά. Θα ήθελα να πω ότι τα 44 ύποπτα άτομα έχουν καταλήξει από αρχές Ιουλίου μέχρι τέλος του Αυγούστου του 2021 σε 33. Απλώς, στα 44 εμπεριέχονταν οι πρώτες και οι δεύτερες δόσεις που ενδεχομένως να είχαν κάνει. Θα ήθελα να πω ότι μετά την κατάθεση του φακέλου έρχεται η μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει η 5η υγειονομική περιφέρεια κατά παντός υπευθύνου και κατά των πολιτών», είπε στο newsit.gr ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης.

Και πρόσθεσε: «Το σύστημα εμβολιασμών “Ελευθερία” είναι θωρακισμένο κι ασφαλές με δικλίδες ασφαλείας. Θα ήθελα να πω διευκρινιστικά ότι η ένορκη διοικητική εξέταση είναι σε εξέλιξη. Συνεχίζεται αυτή την ώρα στην υγειονομική περιφέρεια με τις κλητεύσεις όλων εκείνων που εμπλέκονται και των μαρτύρων, έτσι ώστε να έχουμε άμεσα ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δείξει ακριβώς το ποιοι εμπλέκονται».

Όλη η επικαιρότητα