Categories: Γ Εθνική

Παλληξουριακός – Αίας Γαστούνης 0-3: «Καθάρισε»… ο Κ. Βλαχόπουλος!

Share

Ο Αίας Γαστούνης κερδίζοντας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με σκορ 3 – 0 μέσα στο Ληξούρι τον τοπικό Παλληξουριακό, ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή (σε σχέση και με το κριτήριο διαφοράς τερμάτων) στη Γ΄ εθνική.

Μαθηματικά όμως…, δεν έχει εξασφαλιστεί ούτε ο Αίας, ο οποίος πάντως με τα τρία τέρματα που σημείωσε στην Κεφαλονιά, έχει πλέον καλή διαφορά τερμάτων και μόνο με θαύμα δεν θα τερματίσει στην πρώτη οκτάδα. Σε κάθε περίπτωση, με μια ισοπαλία, ο «Αγιαξ» , σφραγίζει την παραμονή του! Ενώ με νίκη του στο τελευταίο ματς απέναντι στον Πάμισο, μπορεί να καταλάβει και μια θέση ανάμεσα στις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 9’ ο Βιτωράτος θα κάνει ένα μακρινό, ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ, πάνω από την εστία του Αντωνόπουλου.

Στο 11΄ ο Κάρδαρης θέλει να απειλήσει από μακριά, όμως στο σουτ που επιχειρεί, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα μπλοκάρεται χωρίς πρόβλημα από τον Παπαδόπουλο.

Στο 31΄, ο Γ. Σταθάτος εκτελεί το φάουλ από αριστερά (κάτι σαν κόρνερ), όμως ο Παπαδόπουλος σε ετοιμότητα δεν αιφνιδιάζεται και απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Τελικά στο 42’, ενας κακός υπολογισμός στο διώξιμο της μπάλας από τον Λουλούδα έπειτα από γύρισμα του Παρασκευόπουλου, θα δώσει την ευκαιρία στον Κ. Βλαχόπουλο που θα γίνει κάτοχος της, με πλασέ από κοντά και σε σχεδόν άδεια εστία, να πετύχει το 0-1 για την ομάδα του.

Μάλιστα στο 44’, ο Βλαχόπουλος, θα σταθεί άτυχος, αφού μετά τη σέντρα από δεξιά του Παρασκευόπουλου, η κεφαλιά του θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια καταλήγει άουτ.

Στο 50’, ο Πολλάκης θα απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ενώ στο 54΄, ο Καράι σε θέση τετ α τετ, θα πλασάρει και ο Αντωνόπουλος θα πραγματοποιήσει μεγάλη απόκρουση, διατηρώντας το υπέρ της ομάδας του 0-1, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 61΄ Λουλούδας θα βγει στην κόντρα και θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα θα περάσει ψηλά από την εστία της Γαστούνης άουτ.

Τελικά στο 77’, ο Γ. Σταθάτος εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Κουλούρης, θα φανεί τυχερός, αφού θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, σφραγίζοντας και τη νίκη της ομάδας του!

Καθώς στο 80΄, ο Κ. Βλαχόπουλος μετά την εξαιρετική κάθετη του Κουλούρη, μόνος απέναντι από τον Παπαδόπουλο, θα πετύχει με ωραίο πλασέ, το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 0-3, που «κλειδώνει» οριστικά τη νίκη της ομάδας του.

Παλληξουριακός: Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος (69’ Τζωρτζάτος), Νεστερένκο, Γασπαρής (46’ Καράι), Λουλούδας, Πολλάκης (77’ Μαρκάτος Σπ.), Κυριλλίδης, Βιτωράτος (Ευστρατιάδης), Μουρελάτος Χ. (77’ Λυκούδης), Κουκοβίνος, Xατζιάι.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος , Βασιλικόπουλος, Γκρίλλας (74’ Παπαχριστόπουλος), Βατσής, Τσακοπιάκος (46’ Δεληγιάννης), Σταθάτος (82’ Γεωργόπουλος), Δούλος, Κουλούρης, Βλαχόπουλος (82’ Χριστοφοράτος), Κάρδαρης (74’ Βράμπι).