Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18: «Χρυσή» η ∆εσπολλάρη στα 800 µέτρα!

Ακούστε το άρθρο

Σ το ψηλότερο σκαλί του βάθρου των 800 μέτρων ανέβηκε η Γεωργία Δεσπολλάρη του Απόλλωνα Πύργου κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λάρισα.

Η αθλήτρια του Απόλλωνα Πύργου, μπήκε στον τελικό με την καλύτερη επίδοση και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κάνοντας χρόνο 2.18.67. Παράλληλα, η Δεσπολλάρη έλαβε μέρος και στον τελικό των 400 μέτρων όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η αθλήτρια του Απόλλων Πύργου χρονομετρήθηκε με 58.42 χάνοντας στο νήμα την δεύτερη θέση από την Αναστασιάδη που έκανε 58.41 και κατετάγη τελικά τρίτη. Νικήτρια των 400 μ. αναδείχτηκε η Λάουρα Ζενέγια με 57.06. Στο ακοντισμό η Ελπίδα Θεοχαροπούλου και πάλι του Απόλλωνα Πύργου βρέθηκε κοντά στα μετάλλια ωστόσο τελικά κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 38.35 μ.

Η μικρότερη της ηλειακής παρέας, η 15χρονη εμποδίστρια Κατερίνα Μαρία Γούργουρα της Α.Ε Λεχαινών συμμετείχε για την εμπειρία στον προκριματικό των 100 μέτρων με εμπόδια και σημείωσε χρόνο 16. 05 με – 1,1 κόντρα άνεμο.

*Χθες το βράδυ αγωνίζονταν στον τελικό του μήκους η Νικολία Ποϊραζίδη και στον τελικό του ακοντισμού ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Για τις επιδόσεις τους θα ενημερωθείτε στο αυριανό φύλλο.

Όλη η επικαιρότητα