ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Ο αρχηγός Γιάννης Κολόκας γύρισε «σπίτι» του!

Ακούστε το άρθρο

Eπίσημα ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού είναι ξανά από την περασμένη Πέμπτη ο Γιάννης Κολόκας, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν μια ακόμα μεγάλη επιστροφή, ενός παίκτη που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα στο παρελθόν και τώρα γυρνά για να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Ξενοφώντα Κρεστένων έχοντας μεγάλο μερίδιο στο τρεμπλ της σεζόν 2018- 29 ενώ εκτός από τον Πανηλειακό, του οποίου υπήρξε αρχηγός για πολλά χρόνια έχει παίξει ακόμα σε Εθνικό Αστέρα, Ερμιονίδα, Παναιγιάλειο, Εργοτέλη και Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 35χρονο (γεν. 28/6/1985) ποδοσφαιριστή Γιάννη Κολόκα. Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους ερυθρόλευκους φιλάθλους Πυργιώτης αμυντικός συμφώνησε με την Διοίκηση του Συλλόγου και επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια στον Πανηλειακό, ώστε να συνεισφέρει με την αδιαμφισβήτητη αξία και εμπειρία του στην προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Ο Γιάννης, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2002 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του δύο χρόνια αργότερα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βαγγόπουλου, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Συνολικά, έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα 203 φορές (7 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις στα 11 χρόνια της παρουσίας του στον Πανηλειακό, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας. Την τελευταία διετία, ο υψηλόσωμος στόπερ αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ξενοφώντα Κρεστένων, πραγματοποιώντας 51 συμμετοχές (1 γκολ) και πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τρεμπλ της Ε.Π.Σ. Ηλείας τη σεζόν 2018/19. Στο παρελθόν, έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Εθνικού Αστέρα (Β’ Εθνική), Ένωσης Ερμιονίδας (Β’ και Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειου (Β’ Εθνική), Εργοτέλη (Γ’ Εθνική) και Πανελευσινιακού (Β’ Εθνική). Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει εκ νέου τον Γιάννη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Όλη η επικαιρότητα