Γ Εθνική

Πανηλειακός: Αναχώρησε για την Ραφήνα – Η αποστολή – Μαζί του και ο κόσμος του

Ακούστε το άρθρο

Μετά την σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας, ο Αλέκος Μαντζούνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε για την Ραφήνα, όπου αύριο (4:00μμ) στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής  θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, αφού εκτός του Μπάρκα, οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανηλειακού:

Καπετανάκης
Καρακίτσος
Καμβύσης
Διαμαντόπουλος
Μπουρνέλης
Αρβανίτης
Τσίγκρηλας Π.
Μπουτσικάκης
Νικολόπουλος
Αντωνόπουλος
Κωνσταντακόπουλος
Σταθάτος
Σωτηρόπουλος
Χατζηστάμου
Μπαρμπαρούσης
Παναγόπουλος
Βουγουρτής
Πλαστουργός

Ο Πανηλειακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλει να ξεκινήσει με το … δεξί, γνωρίζοντας φυσικά ότι πάντα μια πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και ίσως και κάποιες παγίδες.

Όμως στον Πανηλειακό πιστεύουν στις δυνατότητες τους και στο ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής.

Τώρα όσον αφορά την πιθανή 11αδα για τον αγώνα με την
Θύελλα Ραφήνας οι  Καπετανάκης, Καμβύσης,
Νικολόπουλος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Κωνσταντακόπουλος, Χατζηστάμου,
Σωτηρόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος, Σταθάτος, έχουν ένα προβάδισμα, ενώ
θέση διεκδικεί ο Μπουρνέλης κι ίσως κι ο Παναγόπουλος, αν ο τεχνικός των
«ερυθρόλευκων» επιλέξει ένα πιο επιθετικό σχήμα.

«Το άγχος θα το έχουν αυτοί»

Με χθεσινή δήλωσή του ενόψει του αγώνα με την Ραφήνα ο τεχνικός του Πανηλειακού Αλέκος Μαντζούνης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει προσμονή για την πρεμιέρα. Είναι λογικό.

Έρχεται η ώρα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Εκείνο το οποίο έχω να πω για το ματς αυτό, είναι ότι είναι ποδόσφαιρο. Σίγουρα το μεγάλο άγχος το έχει πάντα ο γηπεδούχος.

Για μένα προσωπικά είναι προτιμότερο που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι κοντά μας όλη τη σεζόν.

Γνωρίζουμε όμως ότι αυτό εξαρτάται από εμάς. Εμείς είμαστε αυτοί που φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά, όσοι τα καταφέρουν και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, να βρεθούν κοντά μας στην Αθήνα».

Ο κόσμος της Αθήνας κοντά στην ομάδα – Μαζί και αρκετοί εκδρομείς από Ηλεία

Δυναμική συμμετοχή αναμένεται να έχει η κερκίδα του Πανηλειακού από τον κόσμο του συλλόγου στην Αθήνα -που μετά από χρόνια θα δει την ομάδα να αγωνίζεται στην πρωτεύουσα- ενώ αναμένονται και αρκετοί εκδρομείς από την Ηλεία. Το ραντεβού έχει δοθεί πριν την έναρξη του αγώνα έξω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο Ραφήνας «Παν.Σκούφος», που βρίσκεται επί της οδού Αραφηνίδων Αλλών – ο δρόμος που βλέπει προς την παραλία-, ενώ η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ (γενική είσοδος).

Οι διαιτητές του αγώνα:

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Τσολακίδη όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Αργύρης του συνδέσμου Κορινθίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 6ου ομίλου:

  • Πανμοβριακός Ριόλου – Φοίβος Κρεμαστής 0-0
  • Ιάλυσος Ρόδου – Παλληνιακός (Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας)
  • Νίκη Τραγανού – Αστέρας Αμαλιάδας
  • Διαγόρας Ρόδου – Παναιγιάλειος
  • Διαγόρας Βραχνέικων – Π.Α.Ο. Βάρδας

Ρεπό: Αχαρναϊκός

Όλη η επικαιρότητα