ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Συμφώνησε με Δημάκη, Δασκαλόπουλο και Νεοφώτιστο

Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25- Σεπτεμβρίου στο Επιτάλιο κόντρα στον Αλφειό!
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Αν. Τρυφωνόπουλου, και με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ύστερα από την πολύμηνη αποχή, συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανηλειακού.

Με το πρώτο φιλικό να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25- Σεπτεμβρίου στο Επιτάλιο κόντρα στον Αλφειό!

Στα μεταγραφικά, η ομαδα μετα τους Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Λάμπη Μπάλλα που επέστρεψαν στην ομάδα και τον 17χρονο Νικητόπουλο που προωθήθηκε από την Ακαδημία, «φουλάρει τις μηχανές του» για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, με τους παίκτες που έχει ήδη συμφωνήσει.

Ο Γιώργος Νεοφώτιστος όπως όλα δείχνουν τη νέα περίοδο θα ξαναφορά τα «ερυθρόλευκα» του Πανηλειακού

Αυτές είναι ο 36χρονος αμυντικός Παναγιώτης Δημάκης, που τα προηγούμενα 5 χρόνια έπαιζε στον Ξενοφώντα, ο 24χρονος γκολκίπερ Βασίλης Δασκαλόπουλος, που την προηγούμενη σεζόν ήταν και αυτός στον Ξενοφώντα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, στον Ενιπέα και στον Αλφειό. Καθώς και ο Γιώργος Νεοφώτιστος , ο οποίος έχει ξεκινήσεις από τους ερασιτέχνες του Πανηλειακού, και τελευταία αγωνιζόταν στη Θύελλα Πύργου. Δύο – τρεις κινήσεις ακόμα… Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Πανηλειακός, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση τριών πολύ δυνατών μεταγραφών.

Οι δύο εξ αυτών των παικτών είναι ξένοι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές σε νευραλγικές θέσεις, εκεί όπου η ομάδα έχει κενά μετά τις αποχωρήσεις και μιλάμε για αμυντικό χαφ, περιφερειακό επιθετικό και επιτελικό μέσο.

Ο Πανηλειακός με τις προσθήκες αυτές αναμένεται και φέτος πανίσχυρος και πλήρης, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α1 και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου!

Όλη η επικαιρότητα