Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Έµπλεξε … και θέλει νίκη στη Ναύπακτο!

Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της Αχαϊκής επί του Διαβολιτσίου στις καθυστερήσεις, παρέτεινε την αγωνία για τις Ηλειακές ομάδες.

Ο δυσκολότερος όλων βέβαια είναι ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς έμπλεξε πλέον σε διάφορα σενάρια. Καθώς σε περίπτωση που αυτός ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική στη Ναύπακτο, και κερδίσουν Διαβολίτσι, Αχαϊκή και Εθνικός Σκουλικάδου, τότε οι «Ταύροι» της Βουπρασίας , μένουν ένατοι στον βαθμολογικό πίνακα, και παίρνουν την άγουσα για το τοπικό πρωτάθλημα.

Πάντως στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Αχαϊκή, η οποία καλείται να κερδίσει τελευταία αγωνιστική μέσα στη Ζάκυνθο.

Κάτι τέτοιο από μόνο του δεν είναι αρκετό. Προϋποθέτει για παραμονή, ήττα του Παμβουπρασιακού στη Ναύπακτο, ή απώλεια βαθμών του Διαβολιτσίου από τον Διαγόρα, ο οποίος ελπίζει πια σε δική του νίκη με τρία γκολ διαφορά μέσα στο Διαβολίτσι και ταυτόχρονη ήττα της Ζακύνθου (αν χάσει η Ζάκυνθος με δύο γκολ διαφορά από την Αχαϊκή, αρκεί νίκη με δύο γκολ του Διαγόρα). Θεωρητικά την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Εθνικός Σκουλικάδου, ο οποίος με νίκη στην έδρα του επί του Παλληξουριακού, παραμένει στην κατηγορία.

Με απουσίες κόντρα στη Ναύπακτο!

Με παρά πολλές απουσίες θα παραταχθεί την Τετάρτη το απόγευμα μέσα στη Ναύπακτο ο ΠΑΟΒ. Καθώς μετά τον Μωραΐτη και το πρόβλημα στους χιαστούς (σ.σ. χειρουργήθηκε επιτυχημένα) οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν ούτε στον Σωτήρη Μικελάτο για το ματς με τον Ναυπακτιακό.

Ο παίκτης της ομάδας της Βουπρασίας, έχει υποστεί ράγισμα στα πλευρά και τέθηκε νοκ-άουτ, όπως επίσης και ο Περικλής Πολίτης που συμπλήρωσε κάρτες.

Έτσι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, καλείται να βρει λύσεις για αυτό το κρίσιμο ματς, καθώς ξέρει ότι ο ΠΑΟΒ παίζει πλέον την ύπαρξη του.

Όλη η επικαιρότητα