Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Δικοί του Μέρμηγκας, Γκεβόρι και Σταθόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Σε ακόμα τρείς ακόμα σημαντικές   μεταγραφικές κινήσεις προχώρησαν  οι «πράσινοι» της Βουπρασίας, ανεβάζοντας  σε οχτώ έως τώρα  τις επίσημες μεταγραφές  τους, για τη χειμερινή περίοδο! Αρχικά είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Θανάση Φωτόπουλου από τον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου. Ενώ προχθές  Τρίτη  ο ΠΑΟΒ ανακοίνωσε  τους Θαν. Μπακατσέλο (Ξενοφών Κρεστένων), Βαγ. Λαθύρη (Πάμισο Μεσσήνης), Σ. Μικελάτο (Ατρόμητο Πατρών) και Ν.  Μωραίτη (Α.Ο. Πάτραι)! Και χθες προχώρησε στην απόκτηση των: Αλέξανδρου  Μέρμηγκα, Άρντιτ Γκεβόρι και Κώστα Σταθόπουλου.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Βοιωτία και τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ ο άλλος αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας στη Μεσσηνία, ενώ ο τρίτος είναι ο γνωστός Αχαιός  γκολκίπερ, που ανήκε και πέρυσι στον ΠΑΟΒ, και φέτος είχε  μετακομίσει στον Αστέρα  Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση για Μέρμηγκα:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στον Οπούντιο Μαρτίνου ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Η οικογένεια του Π.Α.Ο. Βάρδας εύχεται υγεία στον ποδοσφαιριστή και κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την πράσινη φανέλα».

H ανακοίνωση για GJEVORI:

«Η ομάδα του Π.Α.Ο. Βάρδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή ARDIT GJEVORI που αγωνίζονταν στον Α.Ο. ΧΩΡΑΣ «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ». Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Ardit στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα της Βάρδας».

 

 

Όλη η επικαιρότητα