Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ενισχυμένος με Λιόση, Πέκεζ στο Διαβολίτσι!

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για το Κυριακάτικο ματς στο Διαβολίτσι, βρίσκεται ο ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος μάλιστα εντείνει  τους ρυθμούς της προετοιμασίας. Ένα ματς που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς  οι γηπεδούχοι θα έχουν τον ενθουσιασμό από τη νίκη στη Ζάκυνθο με 1 – 0 επί  του  Α.Ο. Τσιλιβή!

Στα ευχάριστα όμως για το Σέρβο τεχνικό της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς και για τον ΠΑΟΒ,  ότι θα εμφανιστεί ενισχυμένος  σε σχέση με το ματς των Βραχνείκων! Καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Αντ. Λιόσης(ΦΩΤΟ), ενώ  σήμερα θα βγει και το δελτίο  του Σέρβου αμυντικού Ντούσαν Πέκεζ(τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα)!

Έτσι  μοναδική απουσία θα είναι ο Αχαιός μέσος  Θανάσης  Φωτόπουλος που ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα πλήρως! Στόχος φυσικά του ΠΑΟΒ στο Κυριακάτικο ματς, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παίζοντας χωρίς άγχος, καθώς οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται»… μιας και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού!

Σε ότι αφορά κάποια μεταγραφή της τελευταίας ώρας…, δεν συντρέχει λόγος , όπως μας τόνισε χθες κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, εκτός… και στο παρά – πέντε, βρεθεί κάτι το εξαιρετικό!

 

Όλη η επικαιρότητα