Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Επέστρεψε και στις προπονήσεις ο Τσίρκοβιτς

Ακούστε το άρθρο

Ο καταξιωμένος προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, επέστρεψε  χθες και στις προπονήσεις της ομάδας του μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Μάλιστα έδειχνε απολύτως ακμαίος και δυνατός, πραγματικό θεριό, πιο δυνατός και ακούραστος, ακόμη και από πριν! Με την διοίκηση  του ΠΑΟΒ να τον καλωσορίζει και να του εύχεται σιδερένιος και πάντα γερός. Έτσι άλλωστε όπως όφειλε  να κάνει, και όπως με άψογο τρόπο χειρίστηκε και αυτή την υπόθεση, για δεκαπέντε μέρες οποίες έμοιαζαν με έναν αιώνα, που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο ο Μίκι Τσίρκοβιτς.

Για αυτό και ο Μίκι μόλις πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο προχθές ,  πήγε κατευθείαν στο γήπεδο, για να δει όλους . Άλλωστε  για το Σέρβο, το ποδόσφαιρο είναι όλη του η ζωή, και το γήπεδο δεύτερό του σπίτι και οι ποδοσφαιριστές παιδιά του. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι μια ομάδα, είναι ένα σύνολο ανθρώπων, μια οικογένεια. Και ο ΠΑΟΒ, ακριβώς με αυτό τον τρόπο λειτουργεί.

Σαν μια οικογένεια, στην οποία ο καθένας, νιώθει ότι έχει πλάι του όλους τους υπόλοιπους, σε όλες τις στιγμές της ζωής του, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

«Επιτέλους, μετά από δεκαπέντε μέρες, τελειώνει αυτή η περιπέτεια. Άλλη μια φορά βγήκα νικητής. Όπως πάντα, ευχαριστώ στον Θεό, όλους εσάς που μου δίνατε κουράγιο. Να πάρω δύναμη. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον εγγονό μου για τη χαρά που μου έδωσε, όπως και τους ποδοσφαιριστές μου, του ΠΑΟ Βάρδας, την διοίκηση της ομάδας και όλους τους φίλους μου από ολόκληρη την Ελλάδα. Και στο τέλος, να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ του Αγίου Ανδρέα, όπως και όλες τις νοσηλεύτριες για την φροντίδα προς εμένα. Να είστε καλά, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος τεχνικός».

Όλη η επικαιρότητα