Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Επίσηµη η επιστροφή Φωτόπουλου!

Ακούστε το άρθρο

Ο Θανάσης Φωτόπουλος (φωτο) είναι και επίσημα η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ Βάρδας, ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής, αφού όπως σας ενημέρωσε και στο χθεσινό φύλλο της η «Πατρίς Σπορ», οι πράσινοι συμφώνησαν με τον «Τσόρι» προκειμένου να επιστρέψει στο «Γρ. Καλάκος» και χθες ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο Φωτόπουλος ο οποίος πριν τρία χρόνια είχε αγωνιστεί ξανά στην «Μπάρτσα» αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος έπαιζε στον Φοίβο Κρεμαστής. Στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Εθνικό Σαγεΐκων, Τριταϊκό, Διαγόρα Βραχνεΐων, Πανμοβριακό Ριόλου και Δόξα Παραλίας…

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την μεταγραφή – επιστροφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Φωτόπουλου στην ομάδα μας.Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αναμονή για τους άλλους τέσσερις

Παράλληλα, στην ομάδα περιμένουν την οριστική κατάληξη με την υπόθεση των Θανάση Μπακατσέλου και Βαγγέλη Λαθύρη, με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία ενώ κοντά στον ΠΑΟΒ βρίσκονται ο μέσος του Πανηλειακού Γιώργος Πολίτης και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Κώστας Σταθόπουλος. Όλοι οι προαναφερθέντες παίκτες, περιμένουν να μάθουν την τύχη που θα έχει η σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία βαίνουν προς ακύρωση, προκειμένου να πάρουν το πράσινο φως από τις ομάδες για να αποχωρήσουν έστω με την μορφή δανεισμού.

Όλη η επικαιρότητα