Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Επιστρέφουν Γ. Πολίτης – Σταθόπουλος αν διακοπούν τα τοπικά

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα  και  ο ΠΑΟΒ ενόψει της επανέναρξης  της Γ΄ εθνικής στις 4 Απριλίου!

Όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις άλλωστε, υποβάλλοντας τους παίκτες τους σε εβδομαδιαία τεστ, αποστέλλοντας τις σχετικές καταστάσεις στην ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον ΕΟΔΥ. Το ίδιο βέβαια κάνουν και στον ΠΑΟΒ, που ουσιαστικά θα είναι ανανεωμένος σε σχέση με την έναρξη της σεζόν!

Καθώς πριν την καραντίνα λύθηκε η συνεργασία με τους, Ντόμα, Νικολακόπουλο και Σαμπανέι, ενώ τώρα ο Γάλλος Βαζ βρίσκεται στην πατρίδα του και δύσκολα θα επιστρέψει, ενώ οι, Βορύλλας και Χριστόπουλος στρατεύτηκαν!

Έτσι  οι «πράσινοι» προσπαθούν να ενισχυθούν, ξεκινώντας  από το Θανάση Μπακατσέλο, που ήδη προβάρει τον πράσινο ταύρο στο στήθος. Περιμένοντας απλά να οριστικοποιηθεί και επίσημα η διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων από την ΕΠΟ, ώστε να πάρει το δελτίο του από τον Ξενοφώντα!

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους μεταγραφικούς στόχους των «πρασίνων», όπως είναι ο Αχαιός γκολκίπερ Σταθόπουλος που ανήκει στον Αστέρα Αμαλιάδας( έχει φορέσει και στο παρελθόν τα πράσινα), και ένα δικό του παιδί, όπως είναι ο Γ. Πολίτης (φωτο), που ανήκει τώρα στον Πανηλειακό! Σε όλους αυτούς να αναφέρουμε και την επιστροφή στον ΠΑΟΒ του Ρουγκάλα που απολύθηκε από το στρατό! Έτσι  θα πορευτεί πλέον ο ΠΑΟΒ του Μίκι Τσίρκοβιτς, με στόχο να εκμεταλλευτεί  τα εντός έδρας ματς , και  να παραμείνει στην Γ΄ εθνική!

Όλη η επικαιρότητα