ΕΠΣ Ηλείας

ΠΑΟ Βάρδας: Μετά το «σεισμό»… η ηρεμία !

Ακούστε το άρθρο

«Η προσπάθεια ενίσχυσης  ξεκίνησε… και αν δεν ευδοκιμήσει τώρα, υπάρχει και ο Ιανουάριος λένε στη Βάρδα»!

Η ηρεμία…, σιγά – σιγά, επιστρέφει στο στρατόπεδο  του ΠΑΟΒ, μετά  το “σεισμό” που είχαμε στη Βάρδα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, και τις  ραγδαίες εξελίξεις, όπου παρελθόν αποτελούν τρεις βασικοί παίκτες, οι: Ντόμας, Σαμπανέι και Νικολακόπουλος, για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, συμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Σ. Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ. Πλέον στο σύλλογο της Βουπρασίας, προσπαθούν να ηρεμήσουν από αυτές τις εξελίξεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς, με την γειτονική Αχαϊκή!

Η «Πατρίς – Σπορ» ρίχνει φως στην όλη εξέλιξη, δίνοντας το λόγο στους πρωταγωνιστές της ομάδας:

Άκης Παλούμπης(Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΟΒ) : Ο ΠΑΟΒ  δεν πεθαίνει ποτέ…

 

” Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες τόνισε ο κ. Άκης Παλούμπης.. Ό, τι λέει η ανακοίνωση. Πειθαρχικό παράπτωμα. Το μόνο που θα πω είναι πάνω απ’ όλα προέχει η αξιοπρέπεια.  Με αυτή πορεύεται χρόνια το χωριουδάκι μας. Κανένας πάνω από την ομάδα. Θα πράξουμε το πρέπον με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και να υποβιβαστούμε. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Είδη αναζητούμε τους αντικαταστάτες τους, και αν δεν μπορέσουμε να βρούμε τώρα κάποιους παίκτες, ο Ιανουάριος είναι κοντά. Ο ΠΑΟΒ  δεν πεθαίνει ποτέ…, κατέληξε ο κ. Ακ. Παλούμπης ”.

Τάκης Καλογερής(Πρόεδρος ΠΑΟΒ) : «Εμείς απολογούμαστε καθημερινά στη Βάρδα»

«Εμείς που απαρτίζουμε τη διοίκηση του ΠΑΟΒ, δεν είμαστε Μαρινάκηδες. Μεροκαματιάρηδες είμαστε. Ούτε έχουμε έσοδα. Τα βγάζουμε πέρα πενηντάρικο-πενηντάρικο που μαζεύουμε. Και για το κάθε πενηντάρικο την άλλη μέρα πρέπει να δώσουμε απολογία στη Βάρδα. Εάν λοιπόν εμείς, οι οποίοι μαζεύουμε τα λεφτά, απαγορεύεται να έχουμε άποψη, τότε ποιος πρέπει να έχει άποψη; Αυτό είναι αρχή μας στην ομάδα. Ούτε φυσικά ποτέ συμπεριφερθήκαμε άσχημα ή προσβλητικά σε κανέναν. Το μαρτυρά η παρουσία στην ομάδα μας κάποιων ποδοσφαιριστών για πολλά χρόνια. Στη Βάρδα δεν έχει χάσει κανένας λεφτά. Κάποιοι έχουν πάρει πάρα πολλά, αρκετά χρόνια τώρα. Μπορείτε να τα υπολογίσετε. Πέρυσι, παρά το γεγονός ότι έγινε το lockdown, σταμάτησαν όλα τα πρωταθλήματα, τα έσοδά μας εκμηδενίστηκαν, εμείς τρέξαμε να μαζέψουμε λεφτά να τακτοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Θυμηθείτε ότι μας ευχαρίστησαν. Η απόφαση του Δ.Σ., ήταν να απομακρυνθεί από την ομάδα ένας ποδοσφαιριστής. Στους άλλους δυο, επιβλήθηκε τιμωρία για πειθαρχικά παραπτώματα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν αποδέχθηκαν την τιμωρία τους και αυτόματα τέθηκαν εκτός ομάδας. Σε αυτά τα θέματα είμαστε απόλυτοι. Κανένας δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους κανόνες της ομάδας, τίθεται εκτός. Έτσι πορευόμαστε τόσα χρόνια και έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον».

Μ. Τσίρκοβιτς (Προπονητής ΠΑΟΒ): “Κουμάντο στο γήπεδο ο προπονητής , στην ομάδα η διοίκηση “!

Δεν κρύβω ότι ο Νίκος Ντόμας είναι η ποδοσφαιρική μου αδυναμία. Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα. Η απόφαση της διοίκησης είναι σεβαστή. Στην ομάδα υπάρχει ιεραρχία. Κουμάντο κάνει η διοίκηση. Όπως μέσα στο γήπεδο, κουμάντο κάνω εγώ. Κανένας παίκτης δεν βρίσκεται πάνω από τη διοίκηση και τον προπονητή. Σε αυτά τα θέματα είμαι αδέκαστος. Επίσης όσοι παίκτες δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτούς τους κανόνες, θέτουν εαυτόν εκτός ομάδας“.

Σ. Νικολακόπουλος (Αρχηγός  ΠΑΟΒ): «Είπα ότι κριτική στα αποδυτήρια, ασκεί μόνο ο προπονητής»!

«Όλα αυτά τα χρόνια τα οποία παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, προσπαθώ όμως πάντα να επιδεικνύω σεβασμό και ήθος. Αυτά άλλωστε θα μείνουν, επειδή το ποδόσφαιρο κάποτε θα τελειώσει. Η απόφαση να αποχωρήσω, ήταν όλη δική μου. Δεν παίζω σε πολύ υψηλό επίπεδο για να κάτσω επάνω σε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, αποφασίζω και ζητάω να φύγω. Ως ένας εκ των τριών αρχηγών, πήρα θέση πριν μέρες και ανέφερα ότι κριτική για την αγωνιστική παρουσία των παικτών ασκεί μόνο ο προπονητής. Ένας ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί να ακούει τους πάντες, παρά μόνο τον καθ’ ύλην αρμόδιο. Το θέμα έμεινε εκεί και δεν δόθηκε συνέχεια. Προφανώς η διοίκηση θεώρησε τη στάση που είχα τηρήσει πριν μερικές μέρες απρεπή.  Με έκπληξη δε, διάβασα στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, ότι με έθεσαν εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα. Θεωρώ ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε άμεσα, τότε που συνέβη, να κληθώ από τη διοίκηση να δώσω εξηγήσεις. Αυτά έχω να πω. Τίποτα άλλο, πέραν μόνο του ότι εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου και να έχουν υγεία».

«Σιγή ιχθύος»… Ν. Ντόμας και Θ. Σαμπανέι !

«Σιγή ιχθύος» κρατούν έως τώρα ο Νίκος  Ντόμας  και ο Θόδωρος  Σαμπανέι!  Και οι δυο, δεν θέλησαν να πάρουν θέση για τα γεγονότα για την ώρα: «Θα μιλήσω, αλλά θα μιλήσω αργότερα…», ανέφερε ο Νίκος Ντόμας. Ο Θόδωρος Σαμπανέι, στο ίδιο μήκος κύματος, ανέφερε: «Επειδή τα γεγονότα είναι νωπά, δεν είναι σωστό να ειπωθούν εν θερμώ ορισμένα πράγματα. Θα έρθει η ώρα στην οποία θα τοποθετηθώ…».

Όλη η επικαιρότητα