Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Με επιτυχία οι κλινικές εξετάσεις των παικτών του!

Ακούστε το άρθρο

Υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΗΛΕΙΑΣ και την βοήθεια του πρώην βουλευτή και ιατρού καρδιολόγου του νοσοκομείου Πύργου κ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων Πύργου και  Αμαλιάδας κ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και κ ΛΕΝΤΖΑ,  ξεκίνησε χθες ο προαθλητικός έλεγχος των παικτών του ΠΑΟΒ, με καρδιογράφημα και κλινική εξέταση από ιατρό καρδιολόγο που είναι απαραίτητα για την έκδοση κάρτας αθλητή.

Μια κίνηση της Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ , κάνοντας την αρχή  από την ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τους αθλητές αυτής, σύμφωνα  με τις οδηγίες και αυτό που είχε ξεκινήσει η Ε.Π.Ο. Καθώς με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στην βουλή,  θα πρέπει να πούμε ότι είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση κάρτας υγείας αθλητή.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ , με την ευκαιρία αυτή, ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον πρόεδρο της  ΕΠΣΗ  κ ΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,  όσο και τον ιατρό κ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ,   τόσο για την βοήθεια τους,  όσο και για την εθελοντική προσφορά τους προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Ο  προαθλητικός  έλεγχος , θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί στο Κ. Υγείας  Βάρδας  με τις αιματολογικές εξετάσεις, και ακολούθως οι «πράσινοι» με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Τάκη Καλογερή, εκμεταλλευόμενη το ρεπό που τους έδωσε ο Μίκι Τσίρκοβιτς, λίγο πριν την τελική ευθεία, θα μεταβούν στον Αγ. Νικόλαο Σπάτων!

Όλη η επικαιρότητα