Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Με οικογενειακό τραπέζι έκλεισε η σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Μία δύσκολη χρονιά ελέω το συνθηκών που επικράτησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Βάρδας τον ιστορικό ΠΑΟΒ, και οι τίτλοι τέλος της σεζόν, έπεσαν με το καθιερωμένο τραπέζι.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας αυτής συνάντησης της σεζόν που φεύγει, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, και επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΟΒ, κ. Γιάννης Λέντζας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι υπερήφανος είπε, απευθυνόμενος στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, που παρόλο τις συνθήκες που επικράτησαν εξ αιτίας της πανδημίας, καταφέρατε να κρατήσετε όρθια την ομάδα μας, έτσι ώστε για μια ακόμα χρονιά, να φιγουράρει στην αναβαθμισμένη πλέον νέα Γ΄ εθνική.

Εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι με υγεία, και στο νέο ραντεβού για τη νέα σεζόν, να είμαστε όλοι εδώ, κάτω από τα έντονα χειροκροτήματα όλων».

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας:

«Με αφορμή το τέλος της σεζόν θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, ιδιαιτέρως στον κ. Παναγιώτη Παναγούτσο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα, αφού από την πρώτη μέρα της επανέναρξης στάθηκε δίπλα μας και με επιτυχία στο ρόλο που του ανατέθηκε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αθλητικούς δημοσιογράφους και όλα τα αθλητικά site και αθλητικά έντυπα και εφημερίδες για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την ομάδα μας».

Όλη η επικαιρότητα