Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Νέο τεστ αύριο στο Αντίρριο με Ναυπακτιακό!

Ακούστε το άρθρο

Το  τρίτο φιλικό της προετοιμασίας του,   θα δώσει  αύριο το απόγευμα ο ΠΑΟ Βάρδας!

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς, θα μεταβεί αύριο το απόγευμμα στο Αντίρριο, όπου  στις 6 μ. μ. θα αντιμετωπίσει  εκεί τον πάντα δυνατό και αρκετά φιλόδοξο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ και  στον 9ο  όμιλο(παρέα δηλ. με τις Ηλειακές  ομάδες), τον Ναυπακτιακό  Αστέρα, οποίος ύστερα από χρόνια, επιστρέφει στον όμιλο των Ηλείων!

Το ματς  γίνεται στο γήπεδο Αντιρρίου, καθώς στο Στάδιο της Ναυπάκτου, γίνονται έργα! Σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον τεστ για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το πρώτο φιλικό της ομάδας του την Πάτρα  με την Θύελλα Πατρών, όπως και αυτό της περασμένης Τετάρτης στη Ν. Μανωλάδα με τον Ξενοφώντα Κρεστένων!

Οι μάσκες με τον πράσινο ταύρο στη Βάρδα

Μάσκες anti-covid, οι οποίες φέρουν επάνω τα διακριτικά του Παμβουπρασιακού, κυκλοφόρησε στο φιλικό με την Κρέστενα η διοίκηση του ΠΑΟΒ, όπως πάντα πρωτοπόρος σε κάθε κοινωνικό φαινόμενο. Πρόκειται για υφασμάτινες μάσκες, τις οποίες ο σύλλογος της Βουπρασίας της  προμηθεύτηκε για να μοιράσει αρχικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του, τους αναπληρωματικούς παίκτες και όσους κινούνται γύρω από την ομάδα, συν φυσικά τα άτομα της διοίκησης, τα οποία θα βρίσκονται στο γήπεδο για τα παιχνίδια. Παράλληλα προχθές, οπότε και η μάσκα με τον ταύρο έκανε “πρεμιέρα¨, η διοίκηση μοίρασε και σε εκπροσώπους του Τύπου. Ήδη οι μάσκες έχουν γίνει πλέον… μόδα,  και αναμένεται αργά ή γρήγορα, να υπάρξει ζήτηση και από τους φιλάθλους, σε περίπτωση που επιτραπεί σε κάποια φάση,  η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο! Θα είναι μια καλή ευκαιρία, για  να μείνει και κανένα  ευρώ στα ταμεία της ομάδας, μέσα από μαζικές πωλήσεις.

Όλη η επικαιρότητα