Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας Παίζει την ύπαρξη του στη Ναύπακτο (5 µ. µ.)

Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της Αχαϊκής επί του Διαβολιτσίου στις καθυστερήσεις, παρέτεινε την αγωνία για τις Ηλειακές ομάδες.

Ο δυσκολότερος όλων βέβαια είναι ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς έμπλεξε πλέον σε διάφορα σενάρια. Καθώς σε περίπτωση που αυτός ηττηθεί σήμερα στη Ναύπακτο, και κερδίσουν Διαβολίτσι, Αχαϊκή και Εθνικός Σκουλικάδου, τότε οι «Ταύροι» της Βουπρασίας μένουν ένατοι στον βαθμολογικό πίνακα, και παίρνουν την άγουσα για το τοπικό πρωτάθλημα.

Έτσι η πιο μεγάλη μέρα , είναι σήμερα για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να παίζουν στις 5 μ. μ. το απόγευμα στη Ναύπακτο κόντρα στον τοπικό Αστέρα, τους κόπους μιας χρονιάς στη μάχη της παραμονής.

Στον ΠΑΟΒ γνωρίζουν πως το έργο τους δεν είναι και το πιο εύκολο και ασφαλώς θα ήθελαν να είναι πιο άνετοι και ήρεμοι, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Οι «πράσινοι» με νίκη ανανεώνουν πανηγυρικά το εισιτήριο της παραμονής αποδεικνύοντας πως αποτελούν μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση πάμε για θρίλερ μέχρι τέλους.

Στα της προετοιμασίας, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι από τη Βάρδα.

Εκτός πλάνων οι τραυματίες Μωραΐτης, Σ. Μικελάτος και Σταθόπουλος, όπως επίσης και ο Περικλής Πολίτης που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Μιλώντας στην «Πατρίς – Σπορ» για το σημερινό πολύ κρίσιμο ματς, ο παράγοντας της ομάδας και «ψυχή» τους ΠΑΟΒ, κ. Άκης Παλούμπης τόνισε:

«Ήταν μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες ελέω της καραντίνας των 5,5 μηνών, η οποία έγινε ακόμα δυσκολότερη, από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε τη συνέχιση του πρωταθλήματος μόνο για έναν γύρο.

Όπου κάποιες ομάδες τις ευνοούσε, και κάποιες άλλες, όπως ο ΠΑΟΒ, αδικούντο βάση προγράμματος. Για αυτό άλλωστε και φτάσαμε να διεκδικούμε σήμερα την παραμονή μας στην κατηγορία, ενώ υπό κανονικές συνθήκες, ο ΠΑΟΒ θα ήταν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Όμως έστω και έτσι είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΒ είναι πάντα ΠΑΟΒ, και στα δύσκολα έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι εδώ και στέκεται «ζωντανός».

Όλη η επικαιρότητα