Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός 2-1: «Ντουμπλάρισε»… της νίκες του!

Ακούστε το άρθρο

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα  φιλικά  ματς προετοιμασίας  πέτυχε χθες  ο ΠΑΟΒ, κερδίζοντας  με σκορ 4 – 1 τον Παλληξουριακό στο γήπεδο Κουρτεσίου!

Παρότι ξεκίνησε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΒ, μιας και αγωνίστηκε και το Σάββατο κόντρα στο Τσιλιβή, ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, και προηγήθηκε στο 15΄ με τον νεαρό Θεοδωρόπουλο, ύστερα από έξοχη ασίστ του Μικελάτου! Μάλιστα στο 18΄ο ΠΑΟΒ πλησίασε το 2 – 0 με τον Βας, όμως  δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ Μωραίτη, παρά την διπλή προσπάθεια που έκανε!  Όμως στο 29΄ από νέα προσπάθεια του Μικελάτου και έξοχη ασίστ στον Θεοδωρόπουλο, ο Ανδραβιδαίος στην καταγωγή ταλαντούχος παίκτης, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2 – 0! Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια! Με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη εκμεταλλευόμενοι την κούραση των γηπεδούχων από το Σαββατιάτικο φιλικό, και στο 54΄ να μειώνουν  σε  2 – 1 με φάουλ  βολίδα του Λυκούδη!  Όμως οι αλλαγές  του  ΠΑΟΒ , φρέσκαραν  την ομάδα που μες σε τέσσερα  λεπτά, απάντησαν με δυο γκολ, «καθαρίζοντας» το ματς ! Έτσι  στο 68΄από ασίστ του Μικελάτου και πάλι, Ντόμας έγραψε το 3 – 1. Για να έρθει στο 72΄ο  ταλαντούχος Φερεκίδης να  ανεβάσει το σκορ στο 4 – 1, που ήταν και το τελικό σκορ !

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Πολίτης, Μακρής, Καρμακόλιας, Μάρκου, Παναγάκης, Τσιρίκος, Παπαγεωργίου, Βας, Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος

(Αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Τσεκούρας, Σαμπανέι, Ντόμας, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Λιόσης, Φερεκίδης, Βασιλόπουλος). Ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Παλούμπης ο Σ. Νικολακόπουλος που είχε μια κοινωνική του υποχρέωση, και φυσικά ο Αν. Γούρμος που ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί λόγω δουλειάς στην ομάδα)!

 

Παλληξουριακός: Μωραΐτης, Χατζιάι, Λουλούδας, Μελλιάδης, Σιμωτάς, Καράι, Κουκοβίνος, Λυκούδης, Μπράτι, Βιτωράτος, Μακρίδης (Παπαδόπουλος, Μπερναλής, Νεστερένκο, Ν. Μαυροδειδής, Γασπαρής, Μουρελάτος, Ρεμούντης, Μαρκάτος, Πολλάκης).

Όλη η επικαιρότητα