Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στις 2 µ.µ. µε Ζάκυνθο

Ακούστε το άρθρο

Κανονικά και σε έντονους ρυθμούς, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΒ, ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Α.Π.Σ. Ζακύνθου. Ένα ματς που κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων για συγκοινωνιακούς λόγους, θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι, όπως αποφάσισε χθες η ΕΠΟ.

Κάτι ανάλογο που γίνεται με όλες τις Ζακυνθινές και ομάδες, αλλά και τους αντιπάλους τους που ταξιδεύουν για να παίξουν στη Ζάκυνθο. Πρόκειται βέβαια για ματς όπως όλα δείχνουν, «τελικός» και φυσικά χωρίς επιστροφή για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς. Φυσικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη τους νίκη στη Ζάκυνθο με 1 – 0 στο τοπικό ντέρμπι επί του Α.Ο. Τσιλιβή, που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα δύσκολο λοιπόν ματς για τον ΠΑΟΒ, που είναι πολύ πιθανόν να στερηθεί τον Δ. Μικελάτο που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο Διαβολίτσι και αντικαταστάθηκε στο 10΄. Ο Αχαιός παίκτης ήδη από την Δευτέρα υποβάλετε σε θεραπεία, μήπως και προλάβει το Κυριακάτικο ματς, για την ώρα παραμένει αμφίβολος, και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία ώρα.

Σε ότι αφορά τον Μπακατσέλο που επίσης αποχώρησε στο ημίχρονο με διάστρεμμα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και θα δώσει κανονικά το παρών.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

«Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παμβουπρασιακού Α.Ο. Βάρδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Σοφοκλή Φραγκογιανόπουλο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του για τον θάνατο του πατέρα του. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη».

Όλη η επικαιρότητα