Categories: Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Τέλος καλό, όλα καλά!

Share

Μπορεί τα σενάρια να τον άγχωσαν στην τελευταία αγωνιστική, ωστόσο ο ΠΑΟ Βάρδας έχει μέταλλο και το απέδειξε περίτρανα και στη Ναύπακτο όπου επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας και σφράγισε με εμφατικό τρόπο την παραμονή του χωρίς να περιμένει να μάθει αποτελέσματα από κανένα άλλο παιχνίδι.

Έτσι, η «Μπάρτσα» τη νέα σεζόν, θα κλείσει δεκαετία στην Γ’ Εθνική, επίτευγμα μοναδικό και αξιέπαινο για τα δεδομένα της κατηγορίας και η διοίκηση των πράσινων χθες εξέδωσε ανακοίνωσh ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του φετινού στόχου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει να εκφράσει δημόσια τα ευχαριστήριά του στον προπονητή της ομάδας μας Μίκη Τσίρκοβιτς για την κατάθεση ψυχής για άλλη μια χρονιά στην ομάδα της καρδιάς του.

Στον γυμναστή μας Ιωάννη Παναγιωταρόπουλο στο βοηθό προπονητή Παναγιώτη Μαντά για την ενεργή συμμετοχή τους και την άρτια τεχνική κατάρτιση τους. Τους ποδοσφαιριστές μας που έδειξαν ποδοσφαιρικό μέταλλο σε πραγματικές εξαντλητικές και άδικες συνθήκες!

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους φιλάθλους της ομάδας μας που για άλλη μια χρονιά βάλατε τις βάσης να γιγαντωθεί το όνειρο! Ελπίζουμε στα καλύτερα!

Καλό καλοκαίρι! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή τις αμάδας μας!»