Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Τελικός»… µε Εθνικό Σκουλικάδου

Ακούστε το άρθρο

Στις 2 µ.µ. η ώρα έναρξης του αγώνα!

Σ την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, μπήκαν από χθες στον ΠΑΟΒ, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους, στο Κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδο στο «Γ. Καλάκος».

Ένα ματς, που για φέτος, στο πρωτάθλημα του α΄γύρου, είναι και το τελευταίο στη Βάρδα! Στην ομάδα της Βουπρασίας είναι ξεκάθαροι και γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ΠΑΟΒ να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, σε ένα ματς «τελικός» όπως το χαρακτηρίζουν. Καλές οι θετικές εμφανίσεις και τα συναφή, αλλά πλέον η Βάρδα χρειάζεται και νίκες σε έναν μαραθώνιο του ενός γύρου που ασφαλώς και έχει ιδιαιτερότητες.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, στον κόλπο βρίσκονται πολλές ομάδες και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Στα της προετοιμασίας , το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον τεχνικό Μ. Τσίρκοβιτς και το επιτελείο του, είναι ο Τσιρίκος που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Γαστούνης.

Από μια πρώτη ματιά άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ημέρες της προετοιμασίας.

Το ματς της Κυριακής ύστερα από χθεσινή ενημέρωση της ΕΠΟ, για συγκοινωνιακούς λόγους, θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ..

Όλη η επικαιρότητα