Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Το βλέμμα στο… Διαβολίτσι!

Ακούστε το άρθρο

Το ματς με τα Βραχνέικα είναι παρελθόν και όλα τα βλέμματα στρέφονται τώρα στο ματς του Διαβολιτσίου με αντίπαλο τον τοπικό Α.Ο.Δ.

Ένα ματς που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τον ενθουσιασμό από τη νίκη στη Ζάκυνθο με 1 – 0 επί του Α.Ο. Τσιλιβή. Στα ευχάριστα για τον ΠΑΟΒ που χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, ότι επιστρέφει από τιμωρία ο Αντ. Λιόσης, ενώ έως την Παρασκευή θα έχει βγει και το δελτίο του Σέρβου αμυντικού Ντούσαν Πέκεζ (τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα).

Έτσι μοναδική απουσία θα είναι ο Αχαιός μέσος Θανάσης Φωτόπουλος που ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα πλήρως.

Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο όπως άλλωστε τόνισε και ο γενικό αρχηγός, κ. Κώστας Παλούμπης (ΦΩΤΟ), ο οποίος εξέφρασε τα συναισθήματα του στη «Match», λέγοντας τα εξής: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, στο οποίο θεωρώ πως ήμασταν αρκετά καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο για τη νίκη μας, αλλά και που μετά από 6 μήνες καταφέραμε να απολαύσουμε και πάλι το ποδόσφαιρο. Απομένουν επτά παιχνίδια για εμάς, θα τα κοιτάξουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα».

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ ευχαριστεί θερμά για τη διαχρονική υποστήριξη που παρέχει με κάθε τρόπο η εταιρεία ‘’ΖΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ’’ στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε το γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία για την προσφορά της εταιρείας του σε λιπάσματα. Μία σημαντική προσφορά που μας επιτρέπει να συντηρούμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου μας σε άριστη κατάσταση».

Όλη η επικαιρότητα