Categories: Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: ∆ύσκολη η επόµενη ηµέρα

Share

Για 10η σερί σεζόν στη Γ’ Εθνική, μετά τη μεγάλη νίκη στην έδρα του Ναυπακτιακού Αστέρα με 1-0, παρέμεινε ο ΠΑΟ Βάρδας, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στο στρατόπεδο των «πράσινων».

Όμως η επόμενη ημέρα, στην αναβαθμισμένη πλέον Γ’ εθνική, θα είναι πολύ δύσκολη, και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που γνωρίζαμε έως τώρα. Γι’ αυτό και πολύ σύντομα θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση και ο οικονομικός απολογισμός της ομάδας, έτσι ώστε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες εξελίξεις.

Ξεκινώντας φυσικά από το θέμα του προπονητή.

Με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, με βάση τα όσα δήλωσε στο χθεσινό φύλλο της «Πατρίς – Σπορ», να είναι πλέον παρελθόν. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν θα γίνει συζήτηση, η οποία κάποια στιγμή θα συμβεί, καθώς υπάρχει τεράστια εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.

Άλλωστε ΠΑΟΒ και Μίκι Τσίρκοβιτς, ανεξάρτητα αν τελικά «χωρίσουν» φιλικά, «δέθηκαν» τελευταία ακόμα περισσότερο, εξαιτίας της «λάσπης» που δέχτηκαν και δικαιολογημένα άλλωστε, με βάση τα όσα ακούγονταν, πως η ομάδα τους θα πέσει κατηγορία. Δεν έδωσαν όμως σημασία σε αυτά τα «κακόβουλα» -όπως τα χαρακτήρισαν- σχόλια, και εν τέλει απάντησαν μέσα στο γήπεδο.

Μην ξεχνάμε πως ο σύλλογος της Βουπρασίας, ήταν η πλέον αδικημένη ομάδα του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να τελειώσει το πρωτάθλημα στον α΄ γύρο, με αποτέλεσμα να δώσει τα τελευταία τρία ματς της, εκτός έδρα. Πετυχαίνοντας όμως τον άθλο της παραμονής.