Αθλητισμός

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ένταξη στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Το Πράσινο Δίκτυο, με την προσθήκη του νέου μέλους, δυναμώνει ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου!
Ακούστε το άρθρο

Οι σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους στο facebook την ένταξη της ομάδας της Βάρδας στο πράσινο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου

Η ανακοίνωση :

Νέα σεζόν με μια νέα συνεργασία, ένα νέο μέλος στην Πράσινη οικογένεια!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Αθλητικό Σύλλογο “Παμβουπρασιακός Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ” στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία.

Το νέο Πράσινο μέλος που εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο “Γρηγόριος Καλάκος” της Βάρδας , έχει ως Υπεύθυνο εγγραφών τον κ. Κώστα Παλούμπη και ως Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων-γραμματειακής υποστήριξης-επικοινωνίας τον κ. Παναγιώτη Παναγούτσο.
Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με το νέο μέλος της Πράσινης οικογένειας μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στους αριθμούς 6937732532 & 6975588965 ή μέσω e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση paovardas@hotmail.com.
Το Πράσινο Δίκτυο, με την προσθήκη του νέου μέλους, δυναμώνει ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου!
Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!

Όλη η επικαιρότητα