Αθλητισμός

ΠΑΟ vs AEK: Aθηναϊκό ντέρμπι «φωτιά» με υψηλές αποδόσεις στην Championsbet.gr και 0% γκανιότα!

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 28/2 έχει το παραδοσιακό Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ να επισκέπτεται τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο στις 19:30. Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στην Championsbet.gr με απόδοση 2,75, η επικράτηση της ΑΕΚ στο 2,65, ενώ η ισοπαλία στο 3,25 (οι αποδόσεις του αγώνα ενδέχεται να αλλάξουν).

Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του τελικού αποτελέσματος έως την έναρξη του αγώνα. Παίζουμε νόμιμα και υπεύθυνα με αποδόσεις υψηλών προδιαγραφών και δυνατότητα cash out** αλλά και αυτόματου cash out**, στην εταιρεία των πρωταθλητών www.ChampionsBet.gr.

Πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Παναθηναϊκού ΑΕΚ: Πρόκειται για κρίσιμο παιχνίδι αφού και οι δύο αντίπαλοι θέλουν φέτος να διεκδικήσουν μια έξοδο στην Ευρώπη. Η μεταξύ τους προϊστορία ευνοεί ελαφρώς τον Παναθηναϊκό που με τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας μετρά 12 νίκες επί της ΑΕΚ τόσο σε Κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ωστόσο αποδεχτεί κάτι παραπάνω από άξιοι αντίπαλοι με 10 νίκες επί του Παναθηναϊκού. Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκαν μόλις 7 ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα.

Θα καταφέρει ο Δικέφαλος να ανατρέψει το φοβερό σερί 17 νικών που έχουν οι Πράσινοι στα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντί του; Η νίκη της τυπικά φιλοξενούμενης ΑΕΚ επί του τριφυλλιού τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ με τελικό σκορ 1-3 ήταν εντυπωσιακή και τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλήματος υπήρξε η πρώτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟ από την ΑΕΚ εδώ και 14 χρόνια, γεγονός που του στοίχησε ακριβά.


Ωστόσο, και πάλι σε επίπεδο πρωταθλήματος, το 2001 ήταν η τελευταία φορά που η Ένωση κατάφερε νίκη στη Λεωφόρο, με τον ΠΑΟ να «χτίζει» έκτοτε ένα εντυπωσιακό 7-4-0 ρεκόρ απέναντί της.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776. *H προσφορά 0% Γκανιότα ισχύει για τον νικητή του αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα. ** Υπό όρους και προϋποθέσεις.

Όλη η επικαιρότητα