Προγνωστικά

Παράσταση… διπλασιασμού στο «Ολντ Τράφορντ»

Ακούστε το άρθρο

Η Γιουνάιτεντ έχει βελτιωθεί αισθητά στο δεύτερο μισό της σεζόν και θεωρώ πως ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία. Το σκορποχώρι του 2020 μετετράπη σε 14/26 ματς που κράτησε ανέπαφη εστία, μέσα στο 2021. Και το αξιοπρόσεκτο είναι πως τα κατάφερε με τους ίδιους παίκτες.

Παίξε νόμιμα στην στοιχιμαν Ελλάδα

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Απόψε πυλώνες αυτής της προσπάθειας, όπως οι Σο, Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ θα λείψουν λόγω τιμωρίας. Επίσης ο Σόλσκιερ δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες σε αρκετούς, ή να προστατέψει άλλους που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Οπότε θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, με παίκτες βέβαια που θα θέλουν παράλληλα να δείξουν πράγματα στο Νορβηγό τεχνικό, ενόψει της συνέχειας (στις 18/4 το επόμενο ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, εντός με Μπέρνλι).

Η Γρανάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, στην πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έφτασε στα προημιτελικά, γράφει ιστορία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο αποψινό παιχνίδι. Μάλιστα το κάνει αυτό χωρίς να «θυσιάσει» την επίδοσή της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 8η θέση, με επόμενο ματς το εντός με την ουραγό Εϊμπάρ, στις 22/4. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει την πρόκριση, όμως μια καλή εμφάνιση θα την επιδιώξει, πότε θα ξαναπαρουσιαστεί ευκαιρία στους παίκτες της να αγωνιστούν στο -έστω και άδειο- «Ολντ Τράφορντ»; Διπλασιάζει το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικα στοιχηματος στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα