Ηλεία

Παραιτήθηκε ο γιατρός & διευθ. του Κ.Υ. Σιμόπουλου, Βαγγέλης Δημητρόπουλος – Το «ντόμινο» παραιτήσεων καλά κρατεί

Ακούστε το άρθρο

Σε… «επιδημία» εν μέσω πανδημίας εξελίσσονται οι παραιτήσεις γιατρών στα Νοσοκομεία της Ηλείας, ενδεικτικό του κακού κλίματος που υπάρχει μεταξύ διοικήσεων και προσωπικού.

Χθες την παραίτησή του υπέβαλε ο γιατρός Γενικής Ιατρικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου κ. Βαγγέλης Δημητρόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτησή του κοινοποιήθηκε στην 6η ΥΠΕ, στην αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου, στον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών κ. Νίκο Σδούγα και στον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Σωκράτη Σωτηρόπουλο.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για τους λόγους που τον ώθησαν σε παραίτηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στις υπηρεσίες του στο Εμβολιαστικό Κέντρο του νοσοκομείου και αυτές του διευθυντή στο Κέντρο Υγείας.

Ο κ. Δημητρόπουλος είναι από τους γιατρούς που βρίσκονται στο νοσοκομείο σχεδόν… νυχθημερόν, προσπαθώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε μια νοσηλευτική μονάδα, χωρίς επαρκές προσωπικό σε κάθε τομέα και ειδικότητα.

Η κίνηση του έχει να κάνει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, με την απόγνωση στην οποία έχει φτάσει το προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας, όπως άλλωστε και του Πύργου, έχοντας να αντιμετωπίσουν  καθημερινά κρούσματα και πιθανά κρούσματα, καθώς και άλλα έκτακτα περιστατικά.

Κι όλα αυτά υπό συνεχή πίεση και επικρίσεις, όπως καταγγέλλουν από τις διοικήσεις των μονάδων που υπάγονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας…

Όλη η επικαιρότητα