Αθλητισμός

Παραλίγο να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΠΑΟ και τώρα κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων! (Photos)

Ακούστε το άρθρο

 Μεγαλοατζέντης που προόριζε για… δεξί του χέρι ο Πιεμπονγκσάντ, κατηγορείται απ’ τις Βελγικές αρχές για σωρεία σοβαρών αδικημάτων!

Σοβαρότατες κατηγορίες προκύπτουν στο Βέλγιο, κατά του super-agent, Πίνι Ζάχαβι. Το όνομά του στο παρελθόν έχει εμπλακεί με Ελληνικές ομάδες, αποκορύφωμα την περίοδο που ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ διαπραγματευόταν την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον είχε έτοιμο για… δεξί του χέρι!

Οι Βελγικές αρχές, λοιπόν, έχουν στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Ζάχαβι για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Όλα αυτά για την περίοδο που φέρεται να είχε στην κατοχή του την Μουσκρόν. Αυτό υποστηρίζει ο “Guardian”, για ένα διάστημα που είναι στο… μικροσκόπιο των Βέλγων εδώ και πολύ καιρό.

Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά του Ισραηλινού ατζέντη. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για το διάστημα παραμονής του στη Μουσκρόν, θεωρώντας πως θα προκύψουν κι άλλα στοιχεία.

Ο Ζάχαβι είχε εμπλακεί στην Μουσκρόν το 2015, μετέπειτα την πούλησε σε εταιρεία του ανιψιού του και το 2018 στον φίλο του, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τον Ταϊλανδό που ήταν έτοιμος να εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: onsport.gr

Όλη η επικαιρότητα