Ηλεία

Πασχαλιάτικο «δώρο» στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κέντρου

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια πρωτοβουλία αγάπης από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Ευαισθητοποιημένος από τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου στο Κέντρο Πηνείας για το οποίο και κατά το παρελθόν έχει δείξει το ενδιαφέρον του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προχώρησε σε μία ακόμη παρέμβαση και κίνηση πραγματικής στήριξης δημιουργώντας έναν εξαιρετικό χώρο για την άθληση των μικρών μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος της μετατροπής μιας έκτασης 2,5 περίπου στρεμμάτων σε πραγματικό χώρο για αθλοπαιδιές που θα μπορούν τα μικρά παιδιά του Κέντρου να  ξοδεύουν  ευχάριστα, δημιουργικά και υγιεινά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο χώρος αυτός ήταν δώρο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Γερμανού στο Δημοτικό Σχολείου και κατόπιν συνεννόησης του κ. Κωνσταντόπουλου με τη διευθύντρια κ Ελένη Τσόπελα, ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Μεγάλη Τρίτη και ο νέος χώρος παραδόθηκε προς χρήση στους μαθητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πρόσφατα είχε αναλάβει το κόστος των έργων αναμόρφωσης του οικισμού των Τσιγγάνων στα Τσιχλέικα, ενώ για χρόνια στηρίζει εμπράκτως Ιερούς Ναούς και Μονές όπως και αθλητικά σωματεία της Ηλείας.

Ε. Τσόπελα : «Mε τη βοήθεια του κ. Κωνσταντόπουλου, που ήρθε σαν πασχαλιάτικο δώρο, το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα»

Στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας, η κ. Τσόπελα αναφέρει : «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίσαμε όλοι μας  ( δάσκαλοι, μαθητές, γονείς,  τοπικοί άρχοντες ),  σήμερα Τρίτη , 27/4/2021 την προσφορά/ δωρεά του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου προκειμένου να καθαριστεί/ διαμορφωθεί ένας υπέροχος χώρος  2,5 περίπου στρεμμάτων, σε χώρο αθλοπαιδιών για μικρούς και μεγάλους μαθητές!! Ο χώρος αυτός ήταν δώρο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας  κ.κ Γερμανού στο σχολείο μας , κατόπιν σχετικής συζήτησης μας, για τον λόγο αυτό.

Πολύ καιρό περιμέναμε να γίνει αυτή η παρέμβαση , που θα αποτελέσει και το ξεκίνημα για την διαμόρφωση αυτού του χώρου σε πραγματικό χώρο για αθλοπαιδιές!!καθώς είναι σημαντικό, σε κάθε τόπο, να υπάρχει χώρος εκτόνωσης  για τη νεολαία , προκειμένου να ξοδεύει  ευχάριστα, δημιουργικά και υγιεινά τον ελεύθερο χρόνο της!!

Τώρα με τη βοήθεια του κ. Κωνσταντόπουλου, που ήρθε σαν πασχαλιάτικο δώρο, το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα!! Και ελπίζουμε πολύ σύντομα να μπορέσουμε να εξοπλίσουμε το χώρο αυτό με τα ανάλογα αθλητικά είδη , ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών μας για δημιουργική και ευχάριστη άθληση!!

Προσωπικά, ευχαριστώ θερμά τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μου, και τη διαβεβαίωσή του ότι θα είναι δίπλα μας σε ο,τιδήποτε χρειαστούμε!! Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά !! Και στο παρελθόν είχε βοηθήσει το σχολείο μας με δωρεάν αθλητικό υλικό !!

Ως   δ/ντρια αυτού  του σχολείου περίπου 10 χρόνια και νιώθωντας  τις ανάγκες των μαθητών μου και  ολόκληρης αυτής της μικρής   τοπικής κοινωνίας, εκτιμώ ιδιαίτερα την προσφορά του κ. Κωνσταντόπουλου και ελπίζω και ευχόμαι να βοηθήσουν και άλλοι στην αποπεράτωση αυτού του έργου!!»

Όλη η επικαιρότητα