Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναΐκός 1-0: Επικράτησαν οι γηπεδούχοι με «φωτοβολίδα» του Γκαρντάφσκι

Με ένα γκολ «ζωγραφιά» του Γκαρντάφσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο 5ο λεπτό
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική της Superleague και έκανε το 2/2 κόβοντας τη φόρα των «πρασίνων».

Με ένα γκολ «ζωγραφιά» του Γκαρντάφσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο 5ο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό και το κράτησε ως το τέλος της αναμέτρησης, παίρνοντας μία ακόμα μεγάλη νίκη, μετά από εκείνη στην Τούμπα και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Superleague. τη στιγμή που το «τριφύλλι» απογοήτευσε μετά την πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα με την τεσσάρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ματς

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα με στόχο να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό και αφού δεν το κατάφερε με τον Περέα από κοντά στο 2ο λεπτό, το κατάφερε με το απίστευτο γκολ του Γκαρντάφσκι στο 5ο λεπτό, που εκτέλεσε από τα 20 μέτρα τον Διούδη και άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Καρλίτος να σουτάρει άστοχα από πλεονεκτική θέση, αλλά δεχόμενος και πίεση στο 7ο λεπτό. Οι Ηπειρώτες παραχώρησαν χώρο με τους «πράσινους» να παίρνουν τα ηνία του αγώνα, αλλά να δυσκολεύονται να μετουσιώσουν την υπεροχή τους στην κατοχή σε ευκαιρίες ή πολύ περισσότερο σε γκολ. Στο 39′ ο Κόντε δεν κατάφερε να σουτάρει μέσα από την περιοχή στην κίνηση και στη προσπάθειά του μάλιστα τραυματίστηκε αποχωρώντας για να μπει στη θέση του ο Μορέιρα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το «τριφύλλι» στο 42′ όταν ο Αΐτορ με σουτ στην κίνηση, μετά από όμορφο συρτό γύρισμα του Χουάνκαρ, δεν κατάφερε να βρει στόχο και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45′ μάλιστα παραλίγο να γίνει και το 2-0 αφού μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Περέα για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή που επιχείρησε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Όλη η επικαιρότητα