Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΠΔΕ: Συνεχίζεται ο ανοικτός διάλογος για τον σχεδιασμό της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027

Ακούστε το άρθρο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 διοργανώνουν ανοικτή ημερίδα διαβούλευσης για φορείς και πολίτες, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 09.30 το πρωί.

Στην ημερίδα που  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται μέσω του ιστότοπου dytikiellada.gr, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των στόχων της Περιφέρειας και συζήτηση με φορείς και πολίτες.

Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες σχεδιασμού, τις προτεραιότητες της περιόδου 2021-2027, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δυτικής Ελλάδας  όψει της νέας περιόδου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν διαδικτυακά θα πρέπει να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=SDiKibOuqk6yfpuUbntpI9MBBJ0YziJHu_cIqzNl60pUOTNENUFZTFpSWkk0TlpNTldON0FPSzdKQS4u

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο, μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της διαβούλευσης: pde.espa2127.gr

Η διαβούλευση παραμένει ανοικτή έως τις 15 Μαΐου 2021.

Όλη η επικαιρότητα