Categories: Ελλάδα

Πετράλωνα: Βίασε 22χρονη, αποφυλακίστηκε στα 5 χρόνια και ξαναχτύπησε – Το άρρωστο παρελθόν του «δράκου»

Share

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 35χρονου άνδρα που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια στο διαμέρισμά του στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου μόλις 5 χρόνια αφ΄ότου είχε αποπλανήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά μία κοπέλα μόλις 22 ετών.

Ο «δράκος» με το άρρωστο παρελθόν δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να ξαναχτυπήσει βάζοντας στο στόχαστρο την 50χρονη καθαρίστρια, την οποία βίασε, χτύπησε, κράτησε όμηρο μέσα στο σπίτι του για πάνω από τρεις ώρες.

Η αστυνομία πλέον έχει ταυτοποιήσει τον «δράκο» των Πετραλώνων, δίνοντας στη δημοσιότητα το προφίλ του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35 ετών, σεσημασμένο για βιασμό, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του έχουν δώσει μάρτυρες που είδαν με τα μάτια τους την 50χρονη αιμόφυρτη να ζητά βοήθεια.

Ο δράστης, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας που έμελλε να γίνει κολαστήριο για την 50χρονη εργαζόμενη, περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου στα 35.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο δράστης καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του, εξού και γειτόνισσα που άκουσε φωνές από την καθαρίστρια θεώρησε ότι πρόκειται για ένα ακόμη τσακωμό μεταξύ μητέρας – γιου.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον βιαστή και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο, ο οποίος ξανά στο παρελθόν είχε βιάσει και μάλιστα θεωρείται άκρως επικίνδυνος.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η 50χρονη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015 για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Βούλγαρος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία 22χρονη κοπέλα τον Αύγουστο του 2015.

«Είχε βιάσει την κοπέλα, την είχε τσακίσει στο ξύλο, την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και χτύπησε και τον σκύλο της που προσπαθούσε να την σώσει από τα χέρια του», λένε αστυνομικοί που επικαλείται το ethnos.gr.

Ο 35χρονος, τότε, συνελήφθη άμεσα και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη.

Συγκλονίζει η 50χρονη καθαρίστρια – «Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγους»
Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ εμφανίζεται η 50χρονη καθαρίστρια, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα βιασμού από 35χρονο σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένοικος πολυκατοικίας βουλγαρικής υπηκοότητας επί της οδού Συμμαχιδών, όπου είχε πάει για να καθαρίσει, της επιτέθηκε και στη συνέχεια, επί ώρες, την κακοποιούσε και την βίαζε. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει απο το μπαλκόνι, περνώντας στο διπλανό διαμέρισμα.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους», δήλωσε στο OPEN.

«Την βίασαν επτά φορές και την ξυλοκόπησαν»

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από ένοικο διαμερίσματος.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που αντιλήφθηκε πρώτη την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου, ο οποίος την άρπαξε από το ασανσέρ.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε» συμπλήρωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια κατήγγειλε, τέλος, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» κατέληξε η γυναίκα που βοήθησε πρώτη την 50χρονη στα Πετράλωνα.

Πηγή: in.gr