Categories: Ελλάδα

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Share

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, 22.06.2021, ο άνδρας που σύμφωνα με την άτυχη καθαρίστρια την βίασε στο σπίτι που νοίκιαζε στα  Πετράλωνα και το οποίο μετέτρεψε για ώρες σε κολαστήριο για την 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, το οποίο πήγαινε φαγητό στον καταζητούμενο φαγητό στο σπίτι που κρυβόταν.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αντιστάθηκε σθεναρά κατά την σύλληψή του.

Η επίθεση στα Πετράλωνα που «πάγωσε» τη χώρα

Η καταγγελία της 50χρονης γυναίκας για την κόλαση που πέρασε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου προκάλεσαν σοκ στο Πανελλήνιο. Η γυναίκα εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία και καταγγέλλει πως απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Ο 35χρονος Βούλγαρος είχε κατηγορηθεί το καλοκαίρι του 2015 και για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

Πηγή: newsit.gr