Ελλάδα

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας

Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολο Σκρέκα.

Όπως ανέφερε στο OPEN, οι έρευνες της αστυνομίας για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα προσανατολίζονται σε έναν δράστη, ο οποίος μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί.

Τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία και έφτασε στο σπίτι του βιαστή, ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως να ξεφύγει.

«Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έλαβε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας. Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Το προφίλ του δράστη

Το άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα μετά τα βασανιστήρια που βίωσε στα Πετράλωνα, υπογράμμισε το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Είχε πάει να καθαρίσει την πολυκατοικία για 5 ευρώ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καταλήγοντας στο νοσοκομείο χτυπημένη και βιασμένη στο σώμα και στην ψυχή.

Άφαντος παραμένει ο Βούλγαρος δράστης του πολύωρου βιασμού της καθαρίστριας, που εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου. Μάλιστα άγνωστοι έχουν αφήσει απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι του στα Πετράλωνα.

Σημειώνεται ότι  σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές. Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του.

Τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την αρπάξει.

Την έβαλε με τη βία στο σπίτι του και την κακοποίησε για πολλές ώρες.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα