Αθλητισμός

Πιστή στις αξίες της και στο αθλητικό πνεύμα η ΑΟΛΜΟ

4ος ΑΓΩΝΑΣ MOTOCROSS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2021
Ακούστε το άρθρο

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) πιστή στις αξίες της και στο αθλητικό πνεύμα διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Motocross του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2021, υπό της δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του COVΙD-19.

Θα είναι διήμερος αγώνας που θα προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πίστα Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο αγώνας θα διεκπεραιωθεί με θεατές, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία της εξάπλωσης του Covid19, που ισχύει για την τέλεση αθλητικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους. «Ευχαριστούμε θερμά την κατασκευάστρια εταιρία ΔΟΞΑ ΑΒΕΤΕ που συμμετέχει ενεργά στηρίζοντας κάθε μας αγώνα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινότητα Πλατάνου για την κατανόηση που δείχνει στην ιδιαιτερότητα του αθλήματός μας.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα, με συμμετοχές αθλητών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που στον φετινό Πρωτάθλημά μας συνηθίζουν να ξεπερνούν τις 100 συμμετοχές σε κάθε αγώνα (109 στον 1ο αγώνα, 168 στον 2ο αγώνα και 131 στον 3ο).

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) προσπαθεί κάθε χρόνο να πραγματοποιεί ποιοτικούς αγώνες μοτοαθλητισμού, προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και αναδεικνύοντας την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και γενικά την ευρύτερη Ηλείας, ως αθλητικό τουριστικό προορισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο.

Όλη η επικαιρότητα