Ηλεία

Πλήθος ευχών στον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την ονομαστική εορτή του

Δείτε φωτογραφίες...
Ακούστε το άρθρο

Ευχές για την ονομαστική του εορτή, δέχτηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος από φορείς και δημότες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο Δημαρχείο ή και που επικοινώνησαν τόσο τηλεφωνικά όσο και ηλεκτρονικά, για να ευχηθούν ολόθερμα στον κ. Αντωνακόπουλο. Και στην πραγματικότητα όλες αυτές οι επαφές ήταν τόσες πολλές που δημιούργησαν νέο σχετικό …ρεκόρ.

Στις ιδιαίτερες επισκέψεις και επικοινωνίες, μεταξύ άλλων, να αναφέρουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, Αυτοδιοικητικούς, Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου, Προέδρους συλλόγων και σωματείων του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας, όπως βέβαια και πολύ μεγάλος αριθμός δημοτών.

Τηρουμένων αυστηρά όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της νόσου covid-19 (που αυτές τις μέρες εμφανίζεται και με αυξημένα κρούσματα) και μάλιστα να σημειωθεί πως υπήρξε ανοιχτό, διαθέσιμο και Βιβλίο Ευχών όπου επίσης εκατοντάδες ήταν αυτοί που κατέγραψαν τις ευχές τους προς τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα