Προγνωστικά

Πληγωμένο θηρίο η Αούστρια!

Ακούστε το άρθρο

Πραγματικά φανταστικό αυτό που πέτυχε η Βόλφσμπεργκερ (παλιά ΒΑΚ Πέλετς στο κουπόνι του ΟΠΑΠ). Κέρδισε την περασμένη Πέμπτη με 1-0 τη Φέγενορντ και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «32» ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Γιουρόπα Λιγκ).

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Σου λύνουμε την απορία γιατί να παίξω στη bwin

Από τις λίγες ομάδες που έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, για να διακριθούν στην Ευρώπη. Διαβάζω στην ανάλυση του Βόλφσμπεργκερ – Αούστρια Βιέννης, πως τα πανηγύρια δεν είχαν τελειωμό στους γηπεδούχους, θεωρώ πως δύσκολα θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι απόψε, ελάχιστοι από το ρόστερ έχουν ζήσει αντίστοιχες στιγμές, ώστε να το διαχειριστούν με επαγγελματισμό.

«Πληγωμένο θηρίο» η Αούστρια, μετά το «βαρύ» 4-0 από τη Στουρμ, σκορ που δεν είναι και αντιπροσωπευτικό (το 2-0 έγινε στο 70′, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες). Θέλει να δώσει τέρμα στο αρνητικό σερί των 6 αγωνιστικών, ενώ παραδόξως, εκτός έδρας εμφανίζεται πιο καλή απ’ ότι εντός, πρόσφατα απέσπασε 1-1 από τη Ραπίντ, στο μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης. Προετοιμάστηκε απερίσπαστη για το ματς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, προκλητικές οι αποδόσεις στο διπλό, σηκώνουν και «κάλυψη».

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Α’ Αυστρίας στο Foxbet.

Όλη η επικαιρότητα