Προγνωστικά

Ποιες Εθνικές ομάδες θα ξεκινήσουν με νίκη το Nations League;

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα σήμερα για το Nations League, τη νέα διοργάνωση της UEFA. Παίρνουν μέρος οι 55 Εθνικές ομάδες της Ευρώπης κι έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες, σύμφωνα με την κατάταξή τους στη βαθμολογία της UEFA.

Την παράσταση «κλέβει» το ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, το οποίο θα διεξαχθεί, στις 21:45, στο Μόναχο. Είναι το μοναδικό σημερινό ματς της League 1 και το πρώτο παιχνίδι που δίνει η Γαλλία, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η Ολλανδία.

Στη League 2 θα γίνουν  οι αγώνες Τσεχία-Ουκρανία για τον πρώτο όμιλο (συμμετέχει και η Σλοβακία) και Ουαλία-Ιρλανδία για τον τέταρτο όμιλο (συμμετέχει και η Δανία).

Στη League 3 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου Σλοβενία-Βουλγαρία και Νορβηγία-Κύπρος.

Στη League 4 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες του πρώτου ομίλου, Καζακστάν-Γεωργία, Λετονία-Ανδόρρα και του τέταρτου ομίλου, Αρμενία-Λιχτενστάιν, Γιβραλτάρ-ΠΓΔΜ.

Η Εθνική Ομάδα παίρνει μέρος στη League 3 και θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο, με την Εσθονία, την Ουγγαρία και τη Φινλανδία. Θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι το Σάββατο, στο Ταλίν, με την Εσθονία. Μέσω του Nations League τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

ΤΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα για το ντέρμπι του Nations League Γερμανία-Γαλλία:

·         Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

·         Η Γαλλία να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και λεπτό πρώτου γκολ 1-30 και Γαλλία Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.

·         Η Γερμανία να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και λεπτό πρώτου γκολ 1-30 και Γερμανία Over 4,5 κόρνερ αγώνα.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν στο ντέρμπιτης Γερμανίας με την Γαλλία και σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ,τον νικητή των κόρνερ, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Στον αγώνα Γερμανία-Γαλλία και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out,να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Όλη η επικαιρότητα