Πολιτική

Πολάκης: Να αρθεί η ασυλία του ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ανάρτηση στο Facebook

Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες ο Παύλος Πολάκης μετά τη μήνυση του εκδότη – δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονα αντέδρασε στην πρόταση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook. Στο μεταξύ, υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας Πολάκη τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση, στη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Κατά της άρσης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Μέρα 25, ενώ παρών δήλωσε το ΚΙΝΑΛ. Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

Αφορμή για τη μήνυση που είχε υποβάλει ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης, ήταν αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι “έδωσε χρήματα στα Χανιά για να μην βγει βουλευτής”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, μετά την πρόταση να αρθεί η ασυλία του, συνοδεύεται από φωτογραφία του μπροστά από πίνακα με τον Άρη Βελουχιώτη και μεταξύ άλλων γράφει:

“Δεν κάνει πίσω, η συνέχεια θα δοθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και πως θα σας αποκαλύπτουμε και θα σας ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε Μαύρο Χιόνι”.

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη:

Μόλις τελείωσε η παρέμβαση μου στην επιτροπή της Βουλης που αποφασίζει για τις άρσεις ασυλίας ,μετά από μήνυση εναντίον μου , του αλητηριου κοντορεβυθουλη της δημοσιογραφιας ,του «εκδότη» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κουρτακη πως και καλά τον «συκοφάντησα» πέρυσι στην ολομέλεια(που κουβεντιαζόταν οι μηνύσεις Στουρνάρα και Πουλη )όταν είπα πως ερριξε λάσπη για μενα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανια και να μη βγω εγώ Βουλευτης!!!

ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που ερριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφιας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ,»άρθρα» και για τα μαϊμού σάιτ όπως το «velona Kai klosti”

Είπα πως ο Σαμαράς ο Γεωργιαδης και ο Λοβερδοα σε αντίστοιχες τοποθετήσεις τους ως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να έχουν εισπράξει καμία 20αρια μηνύσεις για συκοφαντία και απειλές σε δικαστές κάτι που ποτέ δεν έγινε και πως η μήνυση του Κουρτακη σαφώς και έχει πολιτική σκοπιμότητα ως μέρος ενός σχεδίου που θα προσπαθήσει η ΝΔ να κουκουλώσει και τις πομπές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως προσπαθεί με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η συνέχεια στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,που αυτή είναι ανοιχτή και δημόσια διαδικασία και όχι κλειστή όπως η σημερινή.!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!

Παυλος Πολακης βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!

ΥΓ.Ξεκινησα την τοποθέτηση μου με αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Στρατάκης (παλαιός διευθυντης στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης):
« Οι καλύτεροι δάσκαλοι στη ζωή μου ήσανε οι κακοί, οι απατεώνες, οι μισάνθρωποι, οι δίμουροι, οι αχάριστοι, οι θεομπαίχτες, οι χριστέμποροι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι μοχθηροί, οι πατριδοκάπηλοι, οι ανέραστοι, οι υποκριτές, οι ρουφιάνοι, οι χαιρέκακοι, οι παράουροι, οι λουφατζήδες και οι άτιμοι.
Σ’ αυτούς οφείλω, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ»…..

Υγ2 ΣΑΣ ΕΧΩ!!

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα